Haberler

Şoförler Felekten Bir Gece Çaldı

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetimi tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenlendi. Coşkulu bir şekilde gerçekleşen gecede şoförler, canlı müzik eşliğinde halaylar çekerek keyifli bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy ilçesinde şoför esnafı, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetimi tarafından düzenlenen Dayanışma Gecesi'nde felekten bir gece yaşadı. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, yaptığı konuşmada gecede güzel bir birlik ve beraberlik örneği sergileyen tüm oda üyelerine teşekkür etti.

Başkan Yaşar Kuş, "Bu gece bizi kırmayarak buraya gelen tüm konuklarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Bu birlik, beraberlik ve dayanışma gecemizde siz sayın konuklarımız ve üyelerimizle birlikte olmaktan son derece mutluyuz ve onur duyduk. İnşallah bundan sonra da bu birlikteliğimizi daha da pekiştirmek için böyle geceler düzenleyerek bir araya gelmeyi umut ediyoruz" dedi.

Başkan Kuş daha sonra masaları Başkan Vekili Hakan Fıçıcı ve Başkan Yardımcısı Yaşar Balkan'la birlikte tek tek dolaşarak konuklarıyla yakından ilgilendi.

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Baş da gecede yaptığı konuşmada Yaşar Kuş'un başarılı bir oda başkanı olduğunu ve kendisini takdir ettiğini belirterek, "Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, benim çok sevdiğim bir kardeşimdir. Kendisi bir zamanlar benim muavinimdi. Bu nedenle kendisinin ne denli azimli ve çalışkan olduğunu iyi bilirim. Bu gece kendisine bir jest yapmak istiyorum. Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak odanıza bir cenaze aracı hediye ediyoruz. Cenaze aracını önümüzdeki birkaç gün içinde sevgili kardeşim Yaşar Kuş'a teslim edeceğiz" ifadelerini kaydetti. Baş'ın jesti şoför esnafından büyük alkış aldı.

"BİZİM RANTLA MANTLA İŞİMİZ OLMAZ"

Gecede ekibiyle hazır bulunan CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay da yaptığı konuşmada, "Bu gece sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. CHP olarak biz seçime hazırız. Göreve geldiğimizde Çerkezköy'de büyük bir değişim gerçekleştireceğiz. Siz şoför esnafımızın sorunlarını iyi bilen biriyim. Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. Bu nedenle sıkıntılarınızı giderecek projelerimiz hazır. Çerkezköy'ün eksikliklerinin neler olduğunu biliyoruz. Bunları en iyi biz gidereceğiz. 30 Mart'ta Çerkezköy büyük bir değişim yaşayacak. Bir sanayi kenti olan Çerkezköy'ü daha da kalkınmış, esnafının ve insanlarının mutlu olduğu bir kent yapacağız. Bunda da kararlıyız. Çünkü biz sizlere hizmet etmek için yola çıktık. Bizim rantla mantla işimiz olmaz. Bu hizmet yolunda Çerkezköy'ü hep birlikte yöneteceğiz. Sizlerin de fikirlerini alarak hizmet kalitesini yükselteceğiz" dedi.

Geceye, Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Taşıyıcılar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, Tekirdağ Bakkallar Odası Başkanı Emine Arıkan, Tekirdağ Lokantacılar Odası Başkanı Lütfü Cebi, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Baş, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Aktepe, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Buyur, Tekirdağ İnşaat Sanatkarlar Odası Başkanı Hikmet İlçe, Babaeski Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Hüseyin Kocaköse, Kırklareli Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Gülen, Pınarhisar Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Vehbi Aşut, Sergen Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selim Bosna, Çorlu-Çerkezköy Birlik Kooperatifi Başkanı Ziyaettin Dubaz, Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Harun Bora, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, Çorlu Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Erdal Calbaz, Çorlu Madeni Eşya Satıcıları Odası Başkanı Rüstem Duman, Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Çerkezköy Şehiriçi Minibüsler Kooperatif Başkanı İlhami Yörük, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ve Oda üyeleri katıldı.

Oldukça coşkulu geçen gece sonunda Başkan Kuş, Başkan Vekili Fıçıcı ve Başkan Yardımcısı Balkan konuklarını arabalarına kadar yolcu ederek uğurladı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Baş Çerkezköy Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title