Haberler

Şoför ve Muavinden Dayak Yiyen Gencin Yakınları Belediyeye Başvurdu

Batman’da şehir içi minibüs şoförü ve muavini tarafından dövüldüğü iddia edilen genç, Batman Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü’ne başvurdu.

Batman'da şehir içi minibüs şoförü ve muavini tarafından dövüldüğü iddia edilen genç, Batman Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü'ne başvurdu.

Sağlık Mahallesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi önünde şehir içi minibüsüne binen A.E. isimli genç (21), muavine 5 lira para vermiş, parasının üstünü istediği sırada da şoför ve muavinden dayak yediğini iddia etmişti.

Talihsiz gencin hastanedeki tedavisi devam ederken, hastanın yakınları Batman Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü'ne başvurdu. Bazı şehir içi minibüs şoförleri ve muavinlerin yolculara iyi davranmadığını belirten A.E.'nin yakınları, bu konuda denetimlerin yapılması gerekirse ruhsatlarının iptal edilmesini istedi.

Belediye Ulaştırma Müdürlüğü ekipleri, ailenin dilekçesini işleme aldıklarını ve gerekenin yapılacağını belirtti. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

dursun özdemir:

ben burdan sabri başkana sesleniyorum çıksın kameraların karşısına desinki hiç bir kürt halkı şehir içi otobüslerine binmesin ve belediye arabalarının sıklaşsın gidiş geliş o zaman görürüz .

3
0
yanıtYanıtla
ahmet erdemmobilWeb@haberler.com:

Şoför ve mavinden dayak yiyen gencin yakınları belediyeye başvuruldu

0
0
yanıtYanıtla
ahmet erdemmobilWeb@haberler.com:

Böyle adaletsiz olamaz

0
0
yanıtYanıtla
ahmet:

Bu minibüslerin tamamen ortadan kaldırılması lazım

0
0
yanıtYanıtla
batmanlımobilWeb@haberler.com:

Bir an önce batman belediyesi 50adet daha otobus alıp batman halkını minibuslerden kurtarması lazım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title