Haberler

Şoför Eşleri İçin Seminer Düzenlendi

Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş.tarafından personel eşlerine yönelik "Mutluluğun Sırrı Doğru İletişim" semineri düzenlendi.

Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş. tarafından personel eşlerine yönelik "Mutluluğun Sırrı Doğru İletişim" semineri düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi salonundaki seminere Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da katıldı. Çakır, burada yaptığı konuşmada, Malatya'ya en güzel hizmeti yapmaya çalıştıklarını belirterek, kente geliştirecek, kalkındıracak, Malatya'nın sorunlarını çözecek modern bir şehir olmasının birinci hedefleri olduğunu söyledi.

Belediye hizmetlerinin yanı sıra birçok sosyal ve kültürel faaliyet de gerçekleştirmeye devam ettiklerini kaydeden Çakır, "Hiçbir birimin, hiçbir kademenin birbirinden üstün olmadığına inanıyor ve buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arkadaşlarımızın çalışma ortamlarını iyileştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arkadaşlarımızın çalışmış oldukları kuruma karşı sadakatleri ve sahiplenmeleri, işlerini sevmeleri anlamında zaman zaman hizmet içi eğitim seminerleri veriyoruz. Bu anlamda her birimimizin personeline değer veriyoruz" diye konuştu.

Şoförlük mesleğinin zor bir iş olduğunu bildiklerini belirten Çakır, halkla içiçe olması dolayısıyla şoförlüğün önemine işaret etti.

MOTAŞ Genel Müdürü Alıcı da şoförlerin her gün tatsız olaylarla karşılaştıklarını, yoğun iş temposuyla yüz yüze geldiklerini belirterek, "Bu yüzden stresleri artıyor, moralleri bozluyor, sıkıntıları büyüyor. Tabi ki hem bizler hem de sizler bu süreçte onların yanında olacağız. Eşlerinizin bu stresli ve zorlu iş hayatının üstesinden gelebilmeleri sizlere bağlıdır. İşte bu nedenle sizler bizim için çok önemlisiniz. Çünkü sizlerin toplum içerisindeki yeriniz ve öneminiz azımsanmayacak kadar büyüktür" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sosyolog Yusuf Özkan Özburun, aile hayatında yaşanan problemler ve çözüm yolları hakkında bilgi verdi. Sosyolog Özburun, "Mutlu, huzurlu ve sağlıklı olmayan bir aileden işine ve topluma yararlı bireylerin çıkması mümkün değildir. Bu nedenle her şeyden önce ailemizi, öncelikli olarak da çocuklarımızın huzur ve mutluluğunu sağlamalıyız" dedi. - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Özkan Özburun Malatya Belediyesi Ahmet Çakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title