Haberler

SODES Öğrencileri Peygamberler Şehrini Gezdi

Aksaray'da SODES Projesi kapsamında Eğitimciler Derneği'nin hafta sonu kurslarına katılan öğrenciler, Şanlıurfa gezisine katıldı.

Aksaray'da Sosyal Destek Programı (SODES) Projesi kapsamında Eğitimciler Derneği'nin hafta sonu kurslarına katılan öğrenciler, Şanlıurfa gezisine katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı tarafından kabul edilen SODES Projesi, Aksaray Eğitimciler Derneği'nin düzenlemiş olduğu gezi ve pikniklerle sona eriyor. Yaklaşık 9 aydır devam eden özverili çalışmalarını eğlenceli bir gezi ile sona erdirmek isteyen dernek, 41 öğrenci ve 5 öğretmen ile Gaziantep ve Şanlıurfa gezisi düzenledi. İki günlük seyahatte milli mücadelenin düşmana pes etmeyerek gazi ve şanlı unvanlarını kazanan şehirlerini gezen öğrenciler, TEOG Sınavı'nın da stresini atma imkanı buldu.

Koordinatörlüğünü Zafer Kılınç'ın yapmış olduğu proje gezisi ile ilgili olarak Aksaray Eğitimciler Derneği kurs sorumlusu Ramazan Koç etkinliğin verimli ve eğlenceli geçtiğini ifade etti. Proje başladığından beri sürekli birlikte oldukları öğrencilerle böyle bir geziyi paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Koç, "Dershaneye gidemeyen ve SODES eleme sınavını başarıyla geçen dezavantajlı çocuklarımızla yakından ilgilenerek durumu avantaja dönüştürdüğümüzü söylemeliyiz. Kararlı, sabırlı ve etkin çalışmalarının meyvelerini toplamasını bilen çocuklarımız için ne yapsak azdır. Ancak biz de elimizden geldiğince eğlenceli aktivitelerle onların yorucu bir yılı en iyi şekilde bitirebilmeleri için çaba gösterdik. TEOG Sınavı sonrasında bize güzel haberler ulaştıran öğrencilerimiz için art arda stres atma etapları oluşturduk. Bunlara tamamlayıcı etkinlikte diyebiliriz. Bunun birincisi geziydi. İkincisi ise piknik olacak. İnşallah resmi sonuçlar açıklandığı zaman iki günlük gezimizde bize hiçbir zorluk çıkarmayan öğrencilerimizle tekrar bir araya gelerek kazanılması muhtemel liselerin heyecanını yaşayacağız" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Planlama Teşkilatı Şanlıurfa Türkiye Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title