Haberler

Sodes'le Kadınlarımız Üretiyor Projesi

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde yürütülen SODES'le Kadınlarımız Üretiyor Projesi kapsamında aşçılık kursuna devam edenler, ilkokul öğrencileri için pasta yaptı.

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde yürütülen SODES'le Kadınlarımız Üretiyor Projesi kapsamında aşçılık kursuna devam edenler, ilkokul öğrencileri için pasta yaptı. Yavuzeli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Sinan Dalkılıç, yürüttükleri proje kapsamında 18-60 yaşlarındaki 100 kadına "Giyim Üreticisi", "Ev Tekstil Ürünleri Hazırlama", "Saç Bakımı ve Yapımı" ve "Aşçılık" adıyla kurslar açtıklarını söyledi.Dalkılıç, aşçılık kursuna devam eden hanımların Aşağıkayabaşı Vahide Körükçü İlkokulu 1. sınıf öğrencilerine pasta yaptığını belirterek, okuma-yazmaya geçen çocukların bu sürprizle mutlu olduklarını dile getirdi.Okulda düzenlenen programa Yavuzeli Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Halide Eşkil ve Aşağıkayabaşı Vahide Körükçü İlkokulu öğretmeni Hüseyin Göçer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Yavuzeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title