Haberler

Soda Şişeli İşkence İddiasıyla Tutuklanan Polislere Tahliye

Güncelleme:

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde bir kişiye soda şişesiyle işkence yaptıkları iddiasıyla tutuklanan 6 polis memuru hakkında tahliye kararı verildi.

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde bir kişiye soda şişesiyle işkence yaptıkları iddiasıyla tutuklanan 6 polis memuru hakkında tahliye kararı çıktı.

İŞKENCE ŞÜPHESİYLE TUTUKLANMIŞLARDI

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde, Ş.Ş. (26) adlı kişiye işkence yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 6 polis memuru "işkence" suçlamasıyla tutuklanmıştı. Şüpheli polislerin avukatları, Anadolu Adliyesi 5. Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvurarak karara itiraz etti. Sunulan yeni delilleri inceleyen ve tanığı dinleyen mahkeme, polislerin tahliyesine karar verdi.

NELER YAŞANMIŞTI?

23 gün önce meydana gelen olayda, Sultanbeyli'de otomotiv ve inşaat işleriyle uğraşan 26 yaşındaki Ş.Ş., iddiaya göre, kendisine gelen mahkeme celbini almak için Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'ne gitmiş, polis merkezinden çıkarken, aralarında husumet bulunan tanıdığı iki grubu görerek yanlarına uğramıştı. Taraflardan birinin, karakolluk olduklarını söyleyerek, kendisinin araya girerek barıştırmasını istemesi üzerine, Ş.Ş. 'Emniyet'e söyleyin, ne gerekiyorsa yapsın' demiş, evine gittikten yarım saat sonra da polis tarafından telefonla aranarak iki grubu uzlaştırması için karakola davet edilmişti.

SODA ŞİŞESİ İDDİASI

Davet üzerine tekrar karakola giden Ş.Ş. burada işkenceye uğradığını öne sürmüştü. Ş.Ş., bir polisin 'Sen kimsin uzlaştırıyorsun bunları, kim zannediyorsun kendini' diyerek kendisine vurmaya kalkıştığını, daha sonra ise ne olduğunu anlamadan polislerin coplarla, maden suyu şişeleriyle ve silah dipçikleriyle kafasına, eline vurduklarını iddia etmişti. Ş.Ş. ayrıca, polislerin soda şişesini zorla makatına sokmaya kalktıklarını da öne sürmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Adliyesi Sultanbeyli Yerel Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (16)

SalihMobil-IOS:

Hepinizin Allah belasını versin olayın aslını bilmeden hemen polise işkence yaftasını yakıştırın.Polis gerçekten yapsa da bari en azından yaptığından yargılansa.Hepiniz hakediyordunuz.

9
23
yanıtYanıtla
hinoğluhin:

bence olay kasıtlı olarak abartılıyor. çünkü bu iri yarı adama ufacık soda şişesi asla zarar vermez. . .

20
8
yanıtYanıtla
salihMobil-ANDROID:

su adamin yuzunu gosterinde sultanbeylide gordugmde yuzune bi tukureyim. hem yalanci hem yussuz. sana soda sisesi az gelir damacana skmak lazim. ole milleti karalamak varmi nankor herif

16
7
yanıtYanıtla
a..dMobil-ANDROID:

keşke polis önce kendinden deneseyi

6
16
yanıtYanıtla
mehmet Mobil-ANDROID:

arkadaslar bu herif yalan söylüyor 6 7 ekim kobane olaylarinda genclere molotof saglarlen gozaltina alindi. kuyruk acisi ordan geliyor. soyledikleri cok tutarsiz zaten acin dinleyin

18
3
yanıtYanıtla
farukMobil-ANDROID:

olay tamamiyle duzmece. bu adam yalan konusuyor. youtube de aciklamalari var. hep tutarsiz

16
3
yanıtYanıtla
uluogluMobil-ANDROID:

adam bakti soda sisesi var oturdu ustune sonrada orda polisleri karaladi. ulan ahraz karakollarin heryerinde kamera var zzaten. adamlar sana soksaydi o siseyi tahliye edilirmiydi.

15
4
yanıtYanıtla
mantikmobilWeb@haberler.com:

ARKADASLAR CARPILTILARAK HABER YAPILAN OLAYLARI OKUYUP TA BU ULKEDE ZOR SARTLARDA GOREV YAPAN POLISLERIMIZI ZAN ALTINDA BIRAKMAYALIM,EMNIYETE BIR KAC KEZ ISIM COGU KURUMDAN DAHA IYI ISLER ISLIYOR, BAZI YORUMLAR MAKSADINI ASIYOR BENCE , BU ADAM KIM ACABA UZLASTIRMA KURULU BASKANI MI

13
1
yanıtYanıtla
mirraMobil-ANDROID:

Yok be ya. yalan..!!! haber en az on günlük. karakol kamera kayıtlarından adamın yalan söylediği ortaya çıktı haberleri de peşine çıkmıştı. adam aklındaki fantaziyi yaşamak istemiş olsa gerek. ??

10
2
yanıtYanıtla
mert mertMobil-ANDROID:

bir adam nasıl böyle yalan söyleyebilir anlamak mümkün değil birde malum soda şişesinin malum zorlama izi dr raporunda mevcutmudurki yoksa bu adamın hayal gücü işi bu noktaya getirmiş olabilirmi kendi ile alakali bir konu bile değilmiş işe bakki tek aktör olmuş soda şişeli kahraman

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title