Haberler

Soba Satışları Başladı

Sobalardan detay- Soba satışından detay- Saba almaya gelen vatandaş Ali Faik Eyipoğlu röportaj- Saba satıcısı Musa Kırkık'ın konuşması Yalova'da soba satışları başladı Yalova'da, hava sıcaklıklarının azalmaya başlamasıyla satışa sunulan sobaların fiyatları 150 liradan başlayıp 900 liraya kadar çıkıyor.

GÖRÜNTÜ DOKÜMÜ- Sobalardan detay- Soba satışından detay- Saba almaya gelen vatandaş Ali Faik Eyipoğlu röportaj- Saba satıcısı Musa Kırkık'ın konuşması Yalova'da soba satışları başladı Yalova'da, hava sıcaklıklarının azalmaya başlamasıyla satışa sunulan sobaların fiyatları 150 liradan başlayıp 900 liraya kadar çıkıyor.Kentte 25 yıldır soba satışıyla uğraşan Musa Kırkık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasının satışlarını biraz etkilediğini söyledi.Doğalgaz kullanan kişilerden bazılarının da soba aldığını belirten Kırkık, şöyle konuştu: "Isınamayanlar veya hava çok soğuk olduğu zamanda insanlar soba yakmayı tercih ediyor. Yalova'nın köyleri çok olduğu için köylerden de talep fazla oluyor. Tabii bu işte daha çok müşteri müşteriyi gönderiyor. Çünkü müşteri memnuniyeti olduğu zaman müşteriler, diğer müşterileri bize yönlendiriyor. 150-900 lira arasında her keseye göre sobalarımız var. Kovalı sobalar 150 liradan başlıyor, 300 liraya kadar çıkıyor. Demir dökümler ise 400 liradan başlıyor, 900 liraya kadar çıkıyor. Şu anda hava sıcaklıkları azaldığı için satışlarımızda hareketlilik başladı."

Kaynak: AA / Ekonomi

Ali Faik Yalova Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title