Haberler

    Sneijder Volkan'ı Yine Gözüne Kestirdi

    TT Arena'daki maçta Volkan Demirel'i iki kez mağlup eden Hollandalı yıldız, Kadıköy'de de gol atmak istiyor.

    Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, hafta sonu oynanacak derbi maçta Saracoğlu'ndaki atmosferden çekinmediğini belirtti ve yine Fenerbahçe'ye gol atmak istediğini diler getirdi.

    Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre derbiyi değerlendiren Sneijder, ligin ilk yarısında oynanan maça da atıfta bulunarak "Volkan ile pazar günü yine görüşeceğiz. Bizim için önemli olan bu derbiyi kazanmak. Ama yine kendisine gol atmak isterim. Oraya kazanmak için gideceğiz." dedi.

    ATMOSFERDEN ÇEKİNMİYOR

    İlk sezonunda Kadıköy'deki derbide forma giyemeyen Sneijder, oradaki atmosferle ile ilgili olarak da "Kadıköy'de ilk kez derbiye çıkacağım. İki takım arasındaki rekabeti 2.5 yıldır biliyorum. Ama Fenerbahçe taraftarı beni korkutmuyor. Kariyerim boyunca pek çok müthiş atmosferin içinde bulundum. Bu yüzden gözüm korkmuyor." ifadelerini kullandı.

    //

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

    //

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Wesley Sneijder Volkan Demirel Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    Ayıp yahuMobil-ANDROID:

    fb ye geçmiş olsun adam atıyo. Volkan kaleyi nasıl korur merak ediyorum. Kadıköy'de Sniper olursa geçmiş olsun şimdiden

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title