Haberler

Sneijder: Türkiye'de Bizi Cehennem Bekliyor

Güncelleme:

Hollanda Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Türkiye maçı öncesi yaptığı açıklamada "Türkiye için son şans, bize cehennem atmosferi yaşatacaklar." dedi.

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda İzlanda karşısında sahasında 1-0 mağlup olan Hollanda'da Galatasaraylı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, Türkiye ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

"BİZE CEHENNEMİ YAŞATACAKLAR"

Yıldız futbolcu takım arkadaşlarına uyarılarda bulunarak, "Türkiye için bizimle oynayacakları maç son şans. Bize cehennem atmosferi yaşatacaklar. Bizim üzerimize oynayarak başımızı derde sokmaya çalışacaklar ama onlara takılmadan işimize bakmalıyız." dedi.

"BAŞIMIZI DİK TUTMALIYIZ"

Kendilerine olan güvenlerinin azaldığını itiraf eden Sneijder, "İzlanda karşısında mağlup olmamız kendimize olan güvenimizi biraz düşürdü. Ama başımızı dik tutup, Türkiye karşısında mücadele etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Hollanda İzlanda Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

SNEIJDER GIRGIR GECiYOR:

sneijder bizimle dalga geciyor, , bizi maglüp edecekler ve bütün golleride sneijder atacak. . hollandanin en tehlikeli adami sneiderdir, , bir yere not eiverin beyler.

12
1
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

Sneijder futbolumuzla dalga geçmekte.

8
2
yanıtYanıtla
kırıkkaleli:

yalan la bizimkileri havalandırmaya çalışıyor

5
1
yanıtYanıtla
KAHİN MEMOKS:

BU MAÇI KADİKÖY''E ALSINLAR, ,

5
1
yanıtYanıtla
VEZIR PARMAGI:

Schneider amca korkma o kadar ,gelen gecen zaten atiyor ,bir ikide siz atarsiniz olur biter...

6
0
yanıtYanıtla
idris:

5 cekersiniz turkiyeye niye korkuyorsiunuz

3
2
yanıtYanıtla
ibrahim ersoyMobil-ANDROID:

welcome the hell

0
4
yanıtYanıtla
Ayhan Mobil-ANDROID:

Turkiyeden ve bu milletten HICBISEY olmaz. Trafikde bile belli oluyor. arabanin camlarini indir kapiyi kapat saklan, bas kornoya butun gün. bi cocuk ölü kiyiya düsüyo, butun ulke yas tutuyo. ne geri zekali toplum vu ya. bu kafayla daha cok sömürüleceksiniz. HOLLANDA 4\5 TANE CAKACAK!!!!!

1
1
yanıtYanıtla
yılmaz:

bir zamanlar bizi tek göle yıkan bu gazveriyo bize kanmayın

1
0
yanıtYanıtla
DADASMobil-IOS:

Olsa ne olur olmazsa ne olur,Dunya maclar yaparken Terim de yan yatip tff le be

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title