Haberler

    Sneijder'siz Galatasaray Şut Bile Atamadı

    FutbolArena Detay - Süper Lig'in 20. hafta maçında sahasında ağırladığı Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray maç boyunca rakip kaleye gitme konusunda zorlandı.

    FutbolArena Detay - Süper Lig'in 20. hafta maçında sahasında ağırladığı Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray maç boyunca rakip kaleye gitme konusunda zorlandı. Galatasaray'ın şutör ismi Sneijder sakat olunca sarı kırmızılılar şut çekmekte bile zorlandı.

    Maçı sadece üç isabetli şut ile tamamlayan Galatasaray takımında bu şutları Eren (gol), Semih Kaya ve Linnes çekti. Galatasaray takımında hücum oyuncuları Bruma, Podolski, Sinan ve Garry Rodrigues kaleye isabetli şut çekemedi. Galatasaray'ın sezon boyunca isabetli şut ortalaması (Kayserispor maçına kadar) 6,1 olarak gerçekleşmişti ve bu alanda ligin zirvesinde yer alıyordu.

    ZİRVENİN 20. HAFTA KABUSU

    Öte yandan Süper Lig'in 20. haftasında ilk beş sırada giren takımlar haftayı puan kaybı ile kapattı. Lider Beşiktaş deplasmanda Karabükspor'a 2-0 kaybederken, ikinci sıradaki M.başakşehir deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-0, üçüncü sıradaki Galatasaray evinde Kayserispor'a 2-1 kaybetti. Ligin dördüncü sırasında yer alan Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere ayrıca beşinci Antalyaspor deplasmanda A.Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Süper Lig'de bu sezon ilk kez Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe aynı haftada puan kaybı yaptı. (Üç takım, 20.haftada toplam bir puan aldı)

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Kayserispor Galatasaray Semih Kaya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title