Haberler

    Sneijder Önemsemiyor...

    Hollandalı yıldız ne yedek kalmayı ne de hakkındaki "gidecek" iddialarını önemsemiyor...

    Yılda 5 milyon Euro kazanan Sneijder ve İstanbul'da çok mutlu olan eşi Yolanthe'nin ayrılmak gibi bir niyeti yok.

    Galatasaray'da son yıllarda en çok konuşulan isim Wesley Sneijder... Teknik direktör Igor Tudor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği, yönetiminde maaş bütçesinde yer açmak için göndermeyi düşündüğü Hollandalı yıldız için "Gidiyor" spekülasyonları tavan yapmış durumda. Fakat gerçeğin çok farklı olduğunu TAKVİM ortaya çıkartıyor. Alınan bilgilere göre Sneijder yeni sezonda da Galatasaray formasını giyecek. Çünkü yıldız futbolcu ne yedek kalmayı önemsiyor ne de hakkındaki iddiaları... Şu anda yıllık ücreti, imza parası ve maç başı ücretleriyle birlikte yılda 5 milyon Euro kazanan Sneijder, sözleşmesinin bitiş tarihi olan 2018 yılına kadar Sarı-Kırmızılı formayı giymeye devam edecek.

    AYRILIK ŞU AN SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL

    Bu parayı herhangi bir Avrupa kulübünde kazanması mümkün olmayan 33 yaşındaki futbolcu Çin veya Japonya'ya da gitmek istemediği için Galatasaray'da kalacak... Sadece Sneijder değil, eşi Yolanthe Cabau da İstanbul'dan ayrılmaya kesinlikle niyetli değil. Bu durumda Tudor kadroya almasa da yönetim göndermek istese de Sneijder'in Galatasaray'dan gitmesi kesinlikle söz konusu değil.

    İSTANBUL'DA ÇOK MUTLULAR

    EŞİ Yolante'den bir erkek çocuk sahibi olan Sneijder, kendisine uğurlu geldiğini düşündüğü İstanbul'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyor.

    Kaynak: Takvim

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Wesley Sneijder Galatasaray İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title