Haberler

Sneijder: Kardeşim Yeni Sezonda Galatasaray'da Olacak

Güncelleme:

Galatasaraylı Wesley Sneijder, kardeşinin yeni sezon hazırlık çalışmasında takımla beraber olacağını söyledi.

2014-2015 sezonunun şampiyonu olan ve Türkiye'de ilk defa 4. yıldızı kazanan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, kutlama sırasında bomba bir açıklama yaptı. Yıldız oyuncu, kendisi gibi futbolcu olan kardeşi Rodney'in de gelecek sezon kampına katılacağını söyledi.

"KARDEŞİM BİZİMLE BİRLİKTE OLACAK"

Wesley Sneijder, "Sezonu çok daha güzel şekilde bitirebiliriz. Çünkü 3 Haziran'da çifte kupa kazanmak için Bursa ile mücadele edeceğiz. Bir de Galatasaray camiasına sürprizim var. Kardeşim Rodney, yeni sezon hazırlık çalışmasında takımla beraber olacak. Teknik heyet uygun görürse belki de taraftarlar yeni sezonda iki tane Sneijder izleyecek" diye konuştu.

ORTA SAHADA GÖREV YAPIYOR

24 yaşında ve 1.75 metre boyundaki Rodney Sneijder, tıpkı ağabeyi Wesley gibi orta sahada görev yapıyor. Ajax altyapısından yetişen Rodney, daha sonra Utrecht, Waalwijk ve Almere takımlarında forma giydi.

PİYASA DEĞERİ 250 BİN EURO

Rodney Sneijder, altyapı seviyesinde Hollanda milli takımlarında da oynadı. Almere City'de bu sezon 20 maça çıkan genç futbolcunun piyasa değeri 250 bin Euro.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

YornamobilWeb@haberler.com:

Şikeylen şampiyon oldu galatasray bütün dünya gördü..

12
18
yanıtYanıtla
HendrixmobilWeb@haberler.com:

Cincon alamaz onu bu sene hakemlere verdi tüm parasını

10
18
yanıtYanıtla
misafirMobil-ANDROID:

yaa kardeşim adam gibi kutlayin Galatasaray i adamlar kaziya kaziya şampiyon oldu. Saygı duyan selam durun bukemediginiz bileği öpün

26
1
yanıtYanıtla
enginmobilWeb@haberler.com:

Bi tanesi yetti lige 2 tanesi bu lige çok fazla gelir

17
1
yanıtYanıtla
HendrixmobilWeb@haberler.com:

Cincon alamaz onu. Bu sene hakemlere verdi tüm parasını

6
12
yanıtYanıtla
pppppmobilWeb@haberler.com:

Hollandalilar paranin hakkini veriyorlar.

11
4
yanıtYanıtla
azizmobilWeb@haberler.com:

Fener 4 kırmızı yedi ve 7 adamla 2_2 oynadı yoksa fener sampiyondu

5
10
yanıtYanıtla
Ata'm özledikkMobil-IOS:

Ağlama fenevv ağlamaaa, siz önce kendinize bakın top falan oynadığınız yok

15
0
yanıtYanıtla
aslan sabaMobil-IOS:

fenerliler nasilda kuduruyor ama yorumlara bak :DDDD

11
3
yanıtYanıtla
duble sneıjdermobilWeb@haberler.com:

Fena geliyozz seneye haydi hayırlısı bir şampiyonlar ligi kupası ya neden olmasın bugün bir juventus finale yükseliyo

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title