Haberler

    Sneijder'in Menajeri Mesaj Gönderdi: Geliyoruz!

    Güncelleme:

    Hem Galatasaray Kulübü'ne, hem Sarı-Kırmızılı futbolculara hem de eski teknik direktörler Mancini ve Prandelli'ye ağır eleştiriler getiren Albers, İstanbul'a geliyor.

    Ünal Aysal döneminde kontrat uzatma garantisi alan Sneijder ve menaceri, yeni yönetimin yaptığı, "Başka anlaşma yok, mevcut sözleşme devam edecek" açıklamasıyla hayal kırıklığına uğramıştı. Guido Albers ise bu sözlerin, eski teknik direktör Prandelli dönemini bağladığını, yeni teknik adam Hamza Hamzaoğlu'nun önemli bir vizyona sahip olduğunu ve bir görüşme daha yapmak istediklerini belirtti. Albers'e göre, teknik heyet değiştiği için yönetim yeni sözleşme konusunda farklı bir adım atmak isteyebilir.

    AMAN 10'U KAYBETMEYELİM!

    Taraftar ise Sneijder'i kaybetmekten endişeli. Hollandalı futbolcunun Galatasaray'daki kötü gidişattan sıkılıp, Avrupa'da adının anıldığı kulüplere gitme ihtimalinin belirmesi, Sarı- Kırmızılılar'ı tedirgin ediyor. Bu yüzden taraftarlar arasında, Sneijder'le sözleşme yenilenmesi gerektiği görüşü hakim. - Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Wesley Sneijder Roberto Mancini Galatasaray İstanbul Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    ataMobil-ANDROID:

    deli olmayın herif 4,5milyon avro aliyor hali hazirda bugüne kadar ne yapmis!!!

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title