Haberler

Sneijder, Galatasaray'dan Ayrılmayı Düşünüyor

Güncelleme:

Mersin İdman Yurdu maçında yaşanan serbest vuruş krizi sonrasında, soyunma odasında "ya bu takımdan birileri gidecek, ya da ben" diyen Wesley Sneijder daha sonra; Mustafa Denizli'nin idmanlarda denediği kadroyla Lazio maçına çıkacağını öğrenince çıldırmıştı. Maç sabahı forma giymek istemeyen Sneijder daha sonra yöneticilerle konuşup fikrini değiştirmişti. Hollandalı oyuncu daha sonra Başkan Dursun Özbek'ten şifaen izin alarak, Denizli'den habersiz Paris'e Kıvanç Tatlıtuğ'un nikahına gitmişti. Denizli, üç önemli olayda adını çiğnediğini düşündüğü Sneijder'i Trabzonspor maçında yedek oturtarak "patron benim" mesajı verdi.

PERŞEMBE GÜNÜ GÖRÜŞECEKLER

Fakat Denizli'nin verdiği bu mesaj daha önce Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu'nu ateşe atan Sneijder'in sabrını taşırdı. Hollandalı oyuncunun, Başkan Dursun Özbek'ten randevu istediği, fakat cevaben, "UEFA'da görüşmeler tamamlansın, Çarşamba veya Perşembe günü bir araya geliriz" cevabı aldı. Bu gelişme üzerine Sneijder'in menajerini İstanbul'a davet ettiği en geç Perşembe günü Başkan Özbek'le bir görüşme yaparak sürpriz bir karar alabileceği bildirildi.

''SNEIJDER AYRILMAYI DÜŞÜNMEYE BAŞLADI"

Menajeri Guido Albers ise daha önce Galatasaray'dan ayrılma konusunda ikna edemediği Wesley Sneijder'in bu ani çağrısı ise üzerine acilen olarak İstanbul'a gelme kararı aldı. Salı günü İstanbul'a gelmesi beklenen Albers'in, Başkan Özbek'le yapılacak Perşembe günkü toplantıya Çin'den tekliflerle oturacağı gelen bilgiler arasında. Albers'in İstanbul'a, İtalya'ya veya Premier Lig'e gitmek isteyen Sneijder'i Çin'e gitmeye ikna etmek için geleceği de iddialar arasında. Sneijder'in PR işlerini yapan Hollandalı gazeteci Richard Neve ise NOS TV'de katıldığı programda, "Sneijder, Çin'e gitmez ama Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmeye başladı" diyerek sürpriz bir çıkış yaptı.

SERBEST KALMA MADDESİ VAR

Sneijder'in menajeri Guido Albers'in Mersin İdman Yurdu maçından sonra başlayan süreçte Hollandalı oyuncu için bir süredir Çin ekipleriyle görüşme halinde olduğu bildirildi. Çin'den Sneijder için yılda 12 ila 15 milyon Euro arasında değişen rakamlarda teklifleri Hollandalı yıldıza sunan Albers'in en büyük avantajı ise "7.5 milyon Euro'luk serbest kalma" maddesi. Albers'in bu madde sayesinde Çinlilerin karşısına güçlü çıktığı ve yüksek rakamlar talep edebildiği bildirildi. Sneijder'in ise Çin'e gitmeyi kariyerinin bitimi olarak gördüğü için bu opsiyonu son sıraya yazdığı ama Perşembe günü yapılacak görüşmenin kritik önem taşıdığı bildirildi.

"YA BEN YA DENİZLİ DİYECEK"

Perşembe günü yapılması planlanan görüşmeye Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers ile birlikte katılacağı öğrenildi. Sneijder'in bu görüşmede takım içinde gördüğü yanlışlıkları Başkan'a aktaracağı ve kendisine göre başarısızlığın nedenlerini sıralayacağı bildirildi. Daha önce Terim ve Hamzaoğlu ile çalışmak istemediğini, Ünal Aysal ve Dursun Özbek'e aktaran Sneijder'in, Denizli konusunda da benzer bir çıkış yapması bekleniyor.

Kaynak: Fotospor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (24)

Ali Sami YenMobil-ANDROID:

Lan şikebahçeliler çok beklersiniz gitmesini daha Arenada yiyeceğiniz obüsler var

13
1
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

SENAYDERDE GORDUKU CİNCON SİKESİZ MAC KAZANAMİYOR GETMEK ZORUNDA KALDİ KECMİSDE SNAYDERİN İYİ BİR FUTBOLCU İMACİ VARDİ ONUDA CİNCONA GELMEKLE İTİRDİ BUNDAN SONRA ONU ALSA ALSA CİN yada EREBLER ALAR OZUDE BEDAVAYA

4
6
yanıtYanıtla
KAMUOYUNA DUYURU:

Bu tescilli şikeciler fenerliler 4. yıldızlı ve 52 kupalı (2''si Avrupa kupası) şampiyon GALATASARAY''I, şikesi Uefa, Cas ve Yargıtay kararlarıyla tescillenen FB (3 yıldız 34 kupa (2 yıl avrupadan şike cezası) ile karıştırıyorlar. Allah kimseyi kuş beyinli yapmasın(kanarya kuşları hariç). .

yanıt4
yanıt3
SAHTE10NUMARA:

habire sola kaçıp duruyor nasıl 10 numaraadır insan ortaya gelir sağa gider soola gider gezer dolasır bu hep sol kanatta sanırsın sol kanat oyuncusu nerde hagi nerde bu Oguzhana bak nasıl 10 numara olunulur öğren

7
3
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

Haber yalan kesinlikle. Onu bunu bilmem ama, bildiğim tek gerçek var. O da Fenerbahçe''nin şikesi UEFA , CAS VE YARGITAY kararlarıyla kesinleşmiş ve

3
7
yanıtYanıtla
FENERLİ-1:

KESİNLESMİS OLAN BİR SEY VAR ODA SENİN AKİL HASTASİ OLMAN . AZİZ BASKAN İSBATLADİKİ CİNCONUN TARİHİ SİKE SEN NE BOSUNA DANİSİYORSAN

yanıt2
yanıt3
İKİ DÖVLET TEK MİLLET:

Şike yaptığını aziz kendisi itiraf etti. ''Şikeyi yaptıysam Fenerbahçemiz için yaptım'' diye. . Uefa fenere Avrupa''dan neden 2 yıl men cezası verdi, Azarbaycan''ın kara kaşı, ela gözü için vermedi. Hatta Aziz sahte çürük raporuyla askerden kaçtığı için de vermedi. Aziz şike yaptığı için verdi, fener de bu cezaları çekti, hatta Aziz amcan şikeden hapiste yattı. Azarbaycan''ın da bu gerçekleri bilmeye hakkı var.

yanıt1
yanıt3
Lol:

Git kurtar kendini bu rezil takımdan

6
3
yanıtYanıtla
Ali Sami YenMobil-ANDROID:

Adalet yerini bulacak ve Snaiper şikecilere iki tane öbüs göndericek

8
0
yanıtYanıtla
galatasaraylı:

yalan haberler uyduruk yazılar aslı olmayan teoriler :D

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title