Haberler

Sneijder'den Hakeme Küfürlü Tepki

Güncelleme:

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Kasımpaşa maçında hakeme patladı, "S... Türk mantalitesi." diye bağırdı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki Kasımpaşa-G. Saray maçının devre arasında 4. hakem Mustafa Emre Eyisoy ile oyuncular arasında kısa bir gerilim yaşandı.

İlk yarısı 1-1 biten maçta hakemlerin kararlarından memnun olmayan Sneijder ve Muslera'nın başı çektiği futbolcular, "Konuşuyoruz, cevap bile vermiyorsunuz. Her bağırana faul veriyorsunuz, her şeye düdük çalıyorsunuz" şeklinde tepkiler gösterdikten sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

MUSLERA OMZUNU ÇEKTİ

Kötü futbolun tetiklediği gerilim, ikinci yarıya çıkarken kendisini gösterdi. G.Saray sahaya çıkmakta biraz gecikirken soyunma odası kapısı önünde 4. hakem Mustafa Emre Eyisoy, "Geciktiniz, maç başlıyor" diye seslendi. İçeriden ilk çıkan Muslera oldu.

Uruguaylı, Eyisoy'a pozisyonlarla ilgili sitemini dile getirirken, 4. hakem "Yeri değil, uzatmayalım" dercesine omzuna dokunmak için elini uzattı.

"KONUŞMA"

Muslera, omzunu çekerken, eli havada kalan hakem "Don't talk" (Konuşmak yok) şeklinde uyardı.

Bunu gören Burak, "Don't talk, ne ya!" tepkisi gösterirken, Sneijder'ın "Fu.. Turkish mantality" (S... Türk mantalitesi) dediği duyuldu. Hakemin kayıtsız kalması, bu küfrü duymadığı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

zaza:

SÖYLE HOLLANDA MANTEİTESİ. . .

3
0
yanıtYanıtla
SVS:

ben fb liyim 3 büyüklerde oynayan oyuncuların küfürleri. özellikle fb gs oyuncularının yaptıkları hakemler tarafından nadiren görülür nadiren duyulur. çok iyi bir fb liyim nifak sokmak için yazmıyorum

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu adam kendini ne zannediyor?Kimse bir sey demiyor. ??

1
1
yanıtYanıtla
Omer:

Cok guzel takimmmmmmmmmm

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title