Haberler

    Snapdragon 810'lu Samsung Galaxy Note 4 Test Ediliyor!

    Samsung farklı bir Note 4 modeli çıkarmaya hazırlanıyor.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Galaxy Note 4'ün iki işlemcili modeli var, biri Qualcomm Snapdragon 805'li diğeri ise Exynos 7 Octa'lı model. Her ikiside şu anda piyasada mevcut. Sammobile'ın haberine göre Samsung güncel işlemcili Galaxy Note 4 modeli üstünde çalışıyor. Sitenin kaynaklarına göre Snapdragon 810 işlemcili Galaxy Note 4 modeli Güney Koreli operatörler için test ediliyor. Bu operatörler LG+, SKT ve Olleh olabilir. 32 bitlik 4 çekirdekli ve Andreno 320 GPU'suna dahip Snapdragon 805 modelinin aksine, Snapdragon 810'da ARM'nin big.LITTLE teknolojisini kullanan 8 çekirdek ve daha yeni olan Adreno 430 GPU'su bulunuyor. 64 bit desteği de var.


    Snapdragon 810 henüz seri üretim için tamamen hazır olmadığı için güncel Note 4 modelinin satışa çıkması birkaç ayı bulabilir. Bu hafta başında Snapdragon 810'daki bazı sorunlardan dolayı gecikmenin olabileceği söylendi, fakat Qualcomm bu iddiaları reddetti.


    8 çekirdekli Exynos 7 Octa ile Qualcomm Snapdragon 810'un yapılandırması benzer. Bu iki yonganın performansını ve karşılaştırmasını görmek ilginç olacağına benziyor. Siz bu durum için ne diyorsunuz?




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Samsung Galaxy Hasan Uğur Qualcomm Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title