Haberler

Samsun SMMMO'dan TSO'ya Ziyaret

Güncelleme:

Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetimi, Muhasebe Haftası etkinlikleri çerçevesinde Samsun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(SMMMO) yönetimi, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan, "Muhasebe Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu'nun şehir dışında olması nedeniyle heyeti, Oda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin ağırladı.

SMMMO Başkanı Hayrul Kayar, TSO'ların hem sosyal hem de ekonomik anlamda ülkenin ve şehirlerin gelişmesine önemli katkıda bulunduğunu belirterek, "Samsun Ticaret ve Sanayi Odamızın da şehrimize önemli katkıları var. Ayrıca, Oda Başkanımız Sayın Salih Zeki Murzioğlu'nun TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olmasını da çok önemsiyoruz" dedi.

"EMEĞİMİZE SAYGI İSTİYORUZ"

Muhasebe Haftası etkinlikleri çerçevesinde yakın ilişkide bulundukları resmi ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Hayrul Kayar, "Ziyaretlerimizde mesleki dayanışmamızı sergilemeye çalışarak, sorunlarımızı ve beklentilerimizi dile getiriyoruz. Bizler de birer KOBİ'yiz. Piyasa varsa, biz de varız. Hizmetleri size sunuyoruz. Ama maalesef iş adamlarımızdan hizmetlerimizin karşılığını tam olarak aldığımızı söyleyemeyeceğim. Ama aslında bunun büyük kısmı bizden kaynaklanıyor. Haksız rekabeti biz oluşturuyoruz. Bazı meslek mensuplarımız bütün riskler üzerinde olmasına rağmen hala para almadan hizmet vermeyi sürdürüyor. Bizler de aynı sizin gibi reel sektörün birer hamisi olduğumuz kadar, iş adamlarımızın da sırdaşıyız. Ama ücrete geldiğinde üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz. Reel sektörden beklentimiz bizim emeğimize ve mesleğimize saygı duymaları. Bunun için sizden destek bekliyoruz" diye konuştu.

MUHASEBECİLER İŞ DÜNYASININ PAYDAŞI

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Muhasebe Haftası'nı kutladı. Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, "Sizler kamu adına toplanacak kaynağın oluşması için önemli bir görev üstlenen meslek grubusunuz. Çünkü vergi veren mükellefler ile vergi toplayan devlet arasında bir aracı kurum olarak görev yapıyorsunuz. Ayrıca, meslek temsilcileriniz iş dünyasının en önemli paydaşları arasında. Sizlerin şahsında bütün meslek grubu üyelerinizin Muhasebe Haftası'nı kutluyorum. Dile getirdiğiniz sorunların çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Zeki Murzioğlu Muhasebe Haftası Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title