Haberler

Smmmo'da 'Etik' Eğitimi

Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından 2015 yılı 1. Dönem Etik Eğitimi verildi.

Odada düzenlenen eğitim öncesinde bir açıklamada bulunan Van SMMMO Başkanı İbrahim Şahin, ilk defa Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) çatısı altında meslek odaları olarak etik davranma, etik kurallara uyma, etik sözleşme yapma, kendisine ve topluma karşı sorumluluğu bilme anlamında eğitime başladıklarını belirtti. Van, Ağrı ve Hakkari odalarında yaklaşık 280 meslek mensubuna bu eğitimlerin verileceğini ifade eden Şahin, "2015 yılının 1. Dönem Etik Eğitimi'ne bugün başlıyoruz. Burada, etik davranma ile ilgili topluma, kendimize ve kamuoyuna karşı bir sorumluluk belgesi alınacak. Biz bu belgeyi aldıktan sonra kesinlikle etik davranma gibi bir durumumuz var. Gerçi tüm meslektaşlarımın her zaman etik davrandığına inancım tamdır. İnanıyorum ki meslektaşlarımın hepsi gerek kendisine, mesleğine ve gerekse topluma karşı her zaman etik davranarak bunu başarıyla sonuçlandıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bu eğitimin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından TÜRMOB Etik Eğitmeni SMMM Serkan Kasalar tarafından üyelere, 'Etik Eğitimi' ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Şahin Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title