Haberler

Smdk Başkanı Hoca Katar'da

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Başkanı Halid Hoca'yı kabul etti.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Başkanı Halid Hoca'yı kabul etti.

Katar resmi haber ajansı QNA'da yer alan habere göre, Katar Emiri'nin başkent Doha'daki ofisinde gerçekleşen görüşmede, Suriye'deki son gelişmeler ele alındı. SMDK Başkanı Hoca, Koalisyonun, Suriye içinde ve dışındaki durumla ilgili çalışma ve planlarıyla krizin siyasi çözümü için sarf edilen çabalar hakkında Emir Temim'e bilgi verdi.

SMDK'nın internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada ise Katar Emiri Al Sani'nin, Suriye devrimi ve halkının özgürlük ile adalet taleplerini desteklemeye devam ettiklerini söylediği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca Emir Temim'in, "Suriye halkına hizmet edebilmeleri için SMDK ve kurumlarına her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini" vurguladığı aktarıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hamad Al Sani Emir Temim Suriye Katar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title