Haberler

Slovenya'nın Ankara Büyükelçisi Jukic, Kayseri'de

Slovenya'nın Ankara Büyükelçisi İgor Jukic, Erciyes Kış Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Slovenya'nın Ankara Büyükelçisi İgor Jukic, Erciyes Kış Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden Jukic, Çelik'in Erciyes'le ilgili açıklamaları üzerine programına Erciyes'i de aldı.

Kayseri programının ikinci gününde Erciyes'i gezen Jukic, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Murat Cahid Cıngı ile görüştü. Cıngı, Konuk Büyükelçiye Erciyes master planı kapsamında yapılan yatırımlar konusunda ayrıntılı bilgiler verdi.

Kayseri ziyareti ve Erciyes ile ilgili görüşlerini açıklayan Jukic, Slovenya ve Kayseri'nin başta sanayi olmak üzere kültürel, sosyal ve turizm alanındaki işbirliklerini geliştirme konusunda görüşmeler yaptıklarını belirtti.

Erciyes kayak turizmi ve Slovenya kayak turizmi arasındaki işbirliğini geliştirmek istediklerini de kaydeden Jukic, "Görüşmelerimiz gayet faydalı oldu. Bu ilişkilerin ilerleyerek devam etmesini arzu ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Slovenya Kayseri Erciyes Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title