Haberler

Slaven Bilic: Gökhan Töre'yi Transfer Etmek İstedim

Güncelleme:

West Ham United Menajeri Slaven Bilic, sezon başında Beşiktaş'tan Gökhan Töre'yi transfer etmek istediğini itiraf etti.

Geçtiğimiz sezon sonunda Beşiktaş'taki görevinden ayrılıp, Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın başına geçen Slaven Bilic, spor dergisi Socrates'in ekim ayı sayısına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik adam, İngiltere'deki yaşantısına dair birçok konu hakkında önemli ifadeler kullanırken, eski oyuncusu Gökhan Töre için bir itirafta bulundu. Hırvat hoca, "Goki efsanedir. İyi bir adam, iyi bir oyuncu" dediği eski öğrencisini sezon başında İngiltere'ye götürmek istediğini itiraf etti.

"GÖKHAN'I TRANSFER ETMEK İSTEDİM"

"Gökhan Töre'yi elbette kadroda görmek isterim." diyen Bilic, "Sezon başında da transfer etmeyi denedim de zaten. Ama bu sene uygun değildi. Birçoğunu görmek isterim. Beşiktaş büyük bir kulüp ve kuvvetli bir kadroya sahip. Birçok oyuncusu da West Ham'da oynayabilecek kadar iyi. Ama bazılarının pozisyonlarında çok iyi oyucularımız var, bazılarını maliyetlerinden dolayı transfer etmemiz mümkün değil, bazıları ise İngiltere'nin kuralları sebebiyle burada çalışma izni alamıyor. Ama hepsinin çok iyi oyuncular olduklarını söylemeliyim." dedi.

ÖNDER ÖZEN KONUSU

Bilic'in takımdan ayrılmasında, Önder Özen'le yaşadığı tartışmanın olduğu iddia edilmişti. Ancak Hırvat teknik adam bu iddiayı reddetti. Hırvat teknik adam, "Önder Özen'i çok sevdiğimi söylemeliyim. Beni Beşiktaş'a getiren adam. Taktik konuşmak için açık bir insanım, sonuçta bu fikir alışverişleri benim için faydalı oluyor. Beni ikna edebilirsin, sonuçta Tesla ya da Einstein değilim, sadece bildiğim bazı şeyler var. Önder Özen'le yaşadığımız şeye de 'tartışma' diyemem ama farklı görüşlerimiz vardı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

West Ham United Slaven Bilic Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (2)

CARSILI:

BILIC SENI COK OZLUYORUZ. COK UGRASDIK KALMAN ICIN IPTE YONETIME DINLETEMEDIK.

2
0
yanıtYanıtla
1903:

bizden uzak Allaha yakın ol bilic. adamlığına söylenecek söz yok ama hocalık sana göre değil

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title