Haberler

Skylıfe Dergisi Japonca Olarak Basıldı

Türk Hava Yolları yolcuları için uçaklarda dağıtılan ve aylık olarak basılan SKYLIFE dergisi Japon yolcular için Japonca basıldı.

Türk Hava Yolları yolcuları için uçaklarda dağıtılan ve aylık olarak basılan SKYLIFE dergisi Japon yolcular için Japonca basıldı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Türk Hava Yolları ile seyahat edenlerin vazgeçilmez dergisi olan SKYLIFE, sayıları giderek artan Japon yolcular için Japonca olarak da basılmaya başlandı.

Tokyo, Osaka, Okinawa, Fukuoka, Nagoya ve Sapparo'ya düzenlediği seferlerle Japonya'da 6 noktaya ulaşan Türk Hava Yolları, bu ülkeye yönelik seferleri için Skylife'ı Japon dilinde de basıyor. Başta Türkiye olmak üzere Türk Hava Yolları'nın uçtuğu şehirleri tanıtan, yayınlandığı ayda Türkiye ve dünyada gerçekleşecek önemli kültür sanat etkinliklerine dair haberler yapan ve aktüel konulara değinen Skylife'ın Japonca versiyonu, standart derginin içeriğine paralel şekilde hazırlanmakla beraber Japon misafirlerin ilgisini çekecek öğeleri ön plana çıkarıyor."

Ülke olarak okumaya düşkün bir millet olarak tanınan Japonların uzun süreli Türkiye- Japonya uçuşlarında kendi dillerinde okuyabilecekleri bir dergi yaptıklarını belirten açıklamada şöyle denildi:

" Okumaya düşkün bir toplum olmaları ile bilinen Japonlar, uzun süreli Türkiye- Japonya uçuşlarında Skylife'ı kendi dillerinde okuyabiliyor olmaktan memnuniyetlerini dile getirirken birçoğunun yolculuk sonrasında dergiyi beraberlerinde götürdükleri gözlendi. Skylife'ın Japonca ilk sayısı mayıs ayında uçaklara yerleştirildi.

Yolcularının uçuş keyfini başta Skylife olmak üzere Skylife Business, Curiocity, Planet, Bulmaca eki ve AnadoluJet gibi aylık dergilerle renklendiren Türk Hava Yolları, Hac ve Umre dönemlerinde Suudi Arabistan seferi yapan uçaklarında kutsal toprakları tanıtan ve kendi hazırlatıp bastırdığı dergiler bulundurduğu gibi yine kendi planladığı özel ek dergilere de yer veriyor." - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Türkiye Japonya Tokyo Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title