Haberler

Skoda Akıllı Eldiven ile Geleceğin Teknolojisine Odaklanıyor..

Güncelleme:

Skoda yeni modelleriyle olduğu kadar yeni üretim ve lojistik teknolojileriyle de öncü olmaya devam ediyor.

Geleceğin yenilikçi teknolojilerine odaklanan Çek marka, yeni akıllı eldivenleriyle endüstride devrim yapmaya hazırlanıyor. Skoda, ProGlove isimli eldivenleri kullanarak lojistik alanındaki çalışmalarını daha verimli ve kusursuz hale getiriyor.

Üreticilerin başarılı olmasında büyük önem taşıyan lojistik alanı için her geçen gün yenilikçi teknolojilere odaklanan Skoda, akıllı eldivenleriyle daha hızlı, daha verimli ve hatasız bir süreç başlatıyor.

ProGlove akıllı eldivenleri, dijitalleşmenin fabrikaya uygulanmasının adımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Üzerinde özel bir tarayıcıya sahip olan eldivenler, seri üretimlerde de Skoda'ya daha fazla hız kazandıracak.

Giyilmesi son derece kolay olan eldivenler, günlük işlerin daha çabuk yapılmasını sağlıyor. Eldiven doğru parçanın kullanılıp kullanılmadığını gösterirken, üretim süreçlerinin de doğru takip edilmesini garantiliyor. Geleneksel tarayıcılar gibi bilgi toplayan eldivenin en büyük farkı sadece basit bir hareketle ve herhangi ek bir cihaz gerektirmeden bilgi toplayabilmesi. Dikey ve yatay olarak kodları okuyabilen eldiven, çalışan sesli veya titreşimli olarak uyararak parçanın doğruluğunu onaylıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Skoda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title