Haberler

Skhb Tıbbi Hizmetler Başkanlığına Getirilen Özenç, Yeni Görevine Başladı

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi görevinden Siirt Kamu Hastaneleri Birliği (SKHB) Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görevlendirilen Uzman Dr. Erhan Özenç, yeni görevine başladı.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi görevinden Siirt Kamu Hastaneleri Birliği (SKHB) Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görevlendirilen Uzman Dr. Erhan Özenç, yeni görevine başladı.

Özenç, yaptığı açıklamada, beş ay önce hastanenin taşınma işlemini tamamladıklarını belirterek, sağlık hizmetleri sunumunda bir aşama kaydettiklerini belirtti.

Özenç, "Yeni görevimle, başta Siirt Devlet Hastanesi olmak üzere SKHB'ye bağlı tüm hastanelerde sağlık hizmeti sunumunun devamı ve kalitesinin artmasını amaçladım. Yakın zamanda Siirt Devlet Hastanesi yanık ve kemoterapi üniteleri hizmet vermeye başladı. Anjiyo ve nükleer tıp ünitelerinin kurulması içinde çalışmalarımız devam etmektedir."

Özenç kimdir?

Özenç, 2006'da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olup 2006-2011 yılları arasında Dicle Üniversitesi İç Hastalıkları uzmanı ihtisasını tamamladı. 2011-2013 yılları arasında Siirt Devlet Hastanesi'nde İç Hastalıkları Uzmanı olarak hizmet veren Özenç, 2013-2015 yılları arasında da hastanenin baştabibi ve hastane yöneticiliği görevinde bulundu.

Özenç, evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak: AA / Yerel

Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title