Haberler

Skalite Turizm'de Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu

Skal International İstanbul Kulübü tarafından Türk turizminde kaliteye yapılan katkıyı ödüllendiren Skalite – Turizmde Kalite - Ödülleri, sahiplerini buldu. MNG Airlines'ın platin; TAV Havalimanları, Çelebi Havacılık Holding A.Ş, SealedAir ve Redrock Minerals'in altın sponsorluğunda düzenlenen ve Murat Ali Aydın'ın sanat yönetmenliğini üstlendiği gecede 21 kategoride 2015 yılının en iyileri ödüllendirildi.

Turizm sektörünün otel, acente, havayolu, kongre merkezi, v.b tüm dallarının profesyonellerini çatısı altında toplayan, 81 yıllık geçmişiyle dünyanın en köklü, 90 ülkede yapılanmasıyla da en geniş tabanlı sivil toplum örgütü olan Skal International'in en büyük kulubü olan, Skal International İstanbul Kulübü evsahipliğinde, "Skalite Turizm'de Kalite" Ödülleri'nin bu yıl 18.'si düzenlendi.

Haliç Kongre Merkezi'nde, 19 Aralık 2015 Cumartesi gecesi düzenlenen ödül töreninin sunuculuğunu Ceylan Saner üstlendi. Tören; Skal International geçmiş dönem Dünya Başkanları Hülya Aslantaş ve Salih Çene, Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar, As Başkan Bahar Birinci, Yönetim Kurulu üyeleri ile turizm dünyasının seçkin isimlerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Başkanlığını 2008-2009 dönemi Skal International Dünya Başkanı; Universal Turizm Genel Direktörü ve de Skalite'nin yaratıcısı Hülya Aslantaş'ın üstlendiği Skalite Jürisi'nde; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve İstanbul Turizm Atölyesi Koordinatörü Tülin Ersöz, İstanbul Ticaret Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nüzhet Kahraman, Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Melis Aygen, İZ TV Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Aral, İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Nedret Apaydın ve MNG Airlines Lojistik Başkanı Emir Akın yer aldı.

Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar genel teması "Barış ve Kardeşlik" olan gecede, yaptığı konuşmasında barışın turizm ve kalite açısından önemine vurgu yaptı.

Feza Solaklar; "Bu seneki Skalite temamızı oluşturan barış, turizm ve kalite aslında ayrılmaz bir üçlü oluşturuyor. Barış olmadan, turizm ve kalite hiçbir zaman tam anlamıyla bir araya gelemiyor. Bizim de çabamız, üçünü bir arada gerçekleştirebilmek. Bu hedefe ulaşana kadar da sabırla çalışmaya devam edeceğiz. 18'incisini düzenlediğimiz Skalitemizi gerçekleştirmemize imkan sağlayan platin, altın, gümüş ve tüm hizmet sponsorlarımıza; aynı zamanda, bize değerli zamanlarını ayırarak destek veren tüm jüri üyelerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Solaklar, turizmde kaliteye yapılan katkıyı ödüllendirerek, Türk turizminin gelişimine fayda sağlamak amacıyla düzenledikleri Skalite Ödülleri'nde her geçen yıl daha nitelikli başvurular almanın heyecanını yaşadıklarını ekledi.

(Fotoğraflı - Tablo)

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Aydın Çelebi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title