Haberler

Şizofren Hastası Genç Anne Babasını Balkondan İtti

Düzce’nin Çilimli ilçesinde iddiaya göre şizofren hastası genç bir anlık kendini kaybederek anne ve babasının evin balkonundan itti.

Düzce'nin Çilimli ilçesinde iddiaya göre şizofren hastası genç bir anlık kendini kaybederek anne ve babasının evin balkonundan itti.

Olay Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Yenivakıf köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre şizofren hastası olan G. T. henüz bilinmeyen bir nedenle ailesi ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonucunda G. T. annesi N. T. (55) ile babası G. T.'yi (61) 2. katta ki evlerinin balkonundan aşağı itti. Yaralanan anne ve babayı gören komşuları ilk olarak 112 Acil servisine haber verdiler. Anne ve babaya olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından tedavileri yapılmak için Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. G. T. Çilimli İlçe Jandarma ekipleri tarafından göz altına alınırken olayla ilgili olarak inceleme sürüyor. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çilimli 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title