Haberler

Siz de "Enrique Iglesias"le Tanışmak İster misiniz?

Güncelleme:

Siz de Collezione mağazalarından ya da www.collezione.com adresinden 100 TL ve üzeri alışveriş yapın dünya çapında 70 milyondan fazla satış grafiği yakalayan ve milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden Enrique Iglesias'ın muhteşem konserine hediye bilet kazanın!

Duydunuz mu? Enrique Iglesias'ın eşsiz sesine giden yol 6 - 19 Ekim tarihleri arasında Collezione Mağazaları'ndan geçiyor. Siz de albümleri ile dünya çapında 70 milyondan fazla satış yapan ve onlarca Grammy ödüllü sanatçının muhteşem konserini izleme şansı yakalayabilirsiniz. 6 Ekim'den itibaren İstanbul'un seçili mağazalarında başlayacak kampanyaya; kampanyanın olduğu mağazalardan veya www.collezione.com adresinden 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak katılabilir ve hediye bilet kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Kampanyalı mağazaları Collezione'nin resmi web sitesinden ya da size en yakın Collezione mağazasından öğrenebilirsiniz. Collezione, Enrique Iglesias'ın konser biletini kazanma şansını kaçıran müşterilerini de unutmuyor. 100 TL ve üstü alışveriş yapan müşterilerine de ayrıca 25 TL'lik hediye çeki hediye ediyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Enrique Iglesias Collezione Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title