Haberler

Siyasi Partilerde Bayramlaşma - BBP'nin MHP Ziyareti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut ve heyetinin karşılanması- BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut'un konuşması- MHP genel başkan yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın konuşması BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut da, BBP MKYK üyeleri Ömer Eren ve Barış Ezer'le gerçekleştirdiği MHP ziyaretinde rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun dosyasının netleşmediğine değinerek, ekim ayında duruşmaları olduğunu, duruşmalarda genel başkan yardımcılarının, Yazıcıoğlu'nun oğlunun, abisinin, partili gençleri gaz ve cop yediklerini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut ve heyetinin karşılanması- BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut'un konuşması- MHP genel başkan yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın konuşması BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut da, BBP MKYK üyeleri Ömer Eren ve Barış Ezer'le gerçekleştirdiği MHP ziyaretinde rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun dosyasının netleşmediğine değinerek, ekim ayında duruşmaları olduğunu, duruşmalarda genel başkan yardımcılarının, Yazıcıoğlu'nun oğlunun, abisinin, partili gençleri gaz ve cop yediklerini söyledi.Duruşmalarda haklarını aradıklarını belirten Karabulut, "Bu dosyanın huzura ermemesi ve netlik kazanmaması için müthiş bir şekilde şiddet uyguluyorlar, sindirmeye çalışıyorlar, olur olmaz saatlere olur olmaz günlere, misal Ramazan Bayramı arifesine, duruşmaya girdik. Gelmesinler sahip çıkmasınlar diye böyle çok bilinçli bir çalışma ama biz yılmayacağız" şeklinde konuştu.Karakaya'nın "MHP iktidarında Yazıcıoğlu'nun davasının çözülecek" sözüne değinen MKYK üyesi Eren ise, "Biz böyle zor dönemde sayın Muhsin başkanımızın partisiyle hareket etmeyen MHP'nin çok da çözeceğini düşünmüyoruz. Allah nasip eder Meclise girersek inşallah kendi konumuzu kendimizi çözeceğiz" dedi.MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya da, erken seçimden sonra MHP'nin iktidar olması halinde rahmetli Yazıcıoğlu'nun davasıyla diğer netleşmeyen dosyaların açığa çıkarılacağını ve varsa suçluların gerekli cezaya çarptırılacaklarını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Ramazan Bayramı Mevlüt Karakaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title