Haberler

Siyasetin Stresini Toprakla Atıyor

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Güzelbahçe'de içinde evinin de bulunduğu 2 dönümü ekili 7 dönümlük bahçesinde siyasetin stresini atıyor.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Güzelbahçe'de içinde evinin de bulunduğu 2 dönümü ekili 7 dönümlük bahçesinde siyasetin stresini atıyor. Yetiştirdiği domates, biber, patlıcanı Toplayan Bayır, domatesi rendeleyerek şişeliyor, biberi kurutuyor, patlıcanı ise közlüyor.

Güzelbahçe'de iki dönümü ekili 7 dönümlük bahçeli evde oturan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, siyasetin stresini toprakla atıyor. Domates biber, patlıcan yetiştiren Bayır, geçen haftalarda topladığı ürünü kış için hazırladığını anlattı. Domatesleri rendeleyip kaynatan ve şişeleyen, biberi güneşte kurutan, paltıcanı közleyerek dondurucuya koyan Bayır, toprak ve mutfatla uğraşarak zihnini boşalttığını söyledi. Bayır, bahçede 11 yaşındaki Karlos adlı 'kurt' cinsi köpeğiyle de zaman geçiriyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tacettin Bayır Güzelbahçe İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title