Haberler

Siyasetçilerden Öğretmenlerine Ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, İl Başkanı Mehmet Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, çeşitli okullarda öğretmenliklerini yapan Serhat İğdeci'yi ziyaret etti.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz beraberlerinde Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz ile birlikte Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci'yi ziyaret etti.

Ziyarette lise dönemlerinde öğrenim gördükleri okullarda öğretmenliklerini yapan İğdeci ile bir süre sohbet eden AK Partili milletvekili adayları ve yöneticiler, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İğdeci, 1985 yılından 1992 yılına kadar Endüstri Meslek Lisesinde,1992-1998 yıllarında Anadolu Lisesinde ve 1998 yılından buyana ise Altınyıldız Koleji'nde görev yaptığını hatırlatarak eğitim hayatı birlikte olduğu bir çok öğrencinin bu gün doktor, eczacı, öğretmen, öğretim üyesi, hakim, mühendis, mimar, işadamı gibi çeşitli meslek gruplarında başarıyla görev yapmasının kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'in Nevşehir Anadolu Lisesinden, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'ün ise Endüstri Meslek Lisesinden öğrencileri olduğunu hatırlatan İğdeci, her üçünün de Nevşehir siyasetine yön veren isimler olduğunu kaydetti. İğdeci: "Ebubekir Gizligider ve Mehmet Ali Tanrıver öğrenciliklerinde çok çalışkan ve başarılı idi. Her zaman gurur duyduğumuz Nevşehir'in yetiştirdiği en önemli şahsiyetlerden. Lider kişilikleri öğrencilik yıllarınızdan belliydi. Başarılarının daim olmasını diliyorum. Baki kalan bu dünyada hoş bir seda. Birçok öğrencimizin bugün çok iyi görevlerde olmasından, Türkiye'ye ve ulusumuza başarıyla hizmet etmelerinden dolayı onur duyuyorum. Altınyıldız Kolejinden mezun olan binlerce öğrencinin de yakın bir gelecekte Nevşehir'in ve Türkiye'nin gelişmesine büyük katkı sağlayacaklarına inanıyorum" dedi.

Bu güne kadar görev yaptığı okullarda başarılı çalışmalar yaparak, binlerce öğrencinin ve kendilerinin çok iyi yetişmesinde öğretmenleriyle birlikte Serhat İğdeci'nin payının büyük olduğunu, öğrencileri olarak kendisine şükran duyduklarını belirten AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider, "Serhat bey Okul müdürü olarak bilgi yarışmalarına başarımızdan dolayı bizi doğrudan seçerdi. Nevşehir'de birinci olduktan sonra Ankara'da finallerde dereceler kazandık. Arkadaşlarımızdan Serkan Demir üniversite sınavlarında Türkiye 2.si olmuştu. Yabancı dilimiz ve bütün derslerimiz çok iyiydi. Disiplinli eğitim öğretimin yanı sıra ders sonrası da okul müdürümüzle, öğretmenlerimizle futbol oynardık. Binlerce öğrencinin arasından seçilmiştik. Sevgimizi, saygımızı hep muhafaza ettik. Bağımızı hiç koparmadık. Sürekli iyi günümüzde de kötü günümüzde de Serhat hocamla ve öğretmenlerimizle bir aradaydık. Şimdi yıllar sonra sevgimizden ve saygımızdan hiçbir şey kaybetmeden Nevşehir'in eğitimine çok büyük katkılar sağlayan müdürümüzün karşısındayız. Emeklerinizden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ebubekir Gizligider Salih Açıkgöz Ak Parti Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title