Haberler

Siyad Yönetiminden, Boyabat Belediye Başkanı Çakıcı'ya Ziyaret

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Başkanı Keramettin Arpacı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Sinop İli ve İlçeleri  Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD)  Başkanı Keramettin Arpacı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Merkezi İstanbul'da bulunan derneğin faaliyetleri kapsamında Sinop'a gelen dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Durağan ve Saraydüzü ilçelerindeki ziyaretlerinin ardından Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'yı makamında ziyaret etti.

SİYAD yönetimini Boyabat'ta görmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Belediye başkanı Çakıcı, "Değerli başkanımız Keramettin Arpacı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Dernek olarak bizi İstanbul'da en iyi şekilde temsil ediyorlar. Biz de Boyabat'ta onları en iyi şekilde temsil edeceğiz. Biz onların hizmetkarı olarak seçildik. Bu vesileyle derneğin yeni yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

Boyabat'ın Belediye Başkanı Yazıcı ile daha da ilerleyeceğine inandıklarını belirten Arpacı, "Kendilerinden çok başarılı hizmetler bekliyoruz. Kırk projesini gerçekleştirip daha fazlasını bile yapacağına inanıyoruz. Başkanımıza tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Arpacı, ziyaretin ardından Aşağıseyricek köyüne de gidip yangında mağdur olan vatandaşlarla bir araya geleceklerini dernek olarak neler yapabileceğinin istişare edileceğini sözlerine ekledi. - Sinop

Kaynak: AA / Yerel

Şefik Çakıcı İstanbul Boyabat Sinop Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title