Haberler

Sivrihisarlılar Yöresel Lezzetlerini Tanıttılar

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği organizasyonda; Sivrihisar Sosyal, Kültür ve Dayanışma Derneği ve Sivrihisar Eğitim Vakfı, Eskişehir Odunpazarı meydanında kültürlerini ve yöresel lezzetlerini Eskişehir halkına tanıttılar.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonda; Sivrihisar Sosyal, Kültür ve Dayanışma Derneği ve Sivrihisar Eğitim Vakfı, Eskişehir Odunpazarı meydanında kültürlerini ve yöresel lezzetlerini Eskişehir halkına tanıttılar.

Sivrihisar yemeklerinin yoğun ilgi gördüğü organizasyonda, Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Uğural, Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şakar, yaptıkları ortak açıklamada, "Amacımız, Sivrihisar'ın yöresel yemekleri ve kültürlerini Eskişehir halkına tanıtmaktır. Sivrihisar'ın yöresel yemekleri ve kültürleri çevrede beğeni toplamaktadır" dediler.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da, "Sivrihisar ilçesi kültürel yönden zengin ve yemekleri lezzetlidir" diyerek beğenisini belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivrihisar Odunpazarı Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title