Haberler

Sivil Toplum Kuruluşları Mamak'a Taşınıyor

Mamak'ta hayata geçen yatırımlarla yakından ilgilenen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, şantiye şantiye geziyor.

Mamak'ta hayata geçen yatırımlarla yakından ilgilenen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, şantiye şantiye geziyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Akgül, Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ve birim müdürleriyle birlikte yapımı tamamlanan Şafaktepe Sivil Toplum Merkezi'ni denetledi. 1760 metrekare alan üzerinde inşa edilen merkez, 4560 metrekare kapalı alandan oluşuyor. Merkezin iki katının hemşeri dernekleri ve STK'ların kullanımına sunulacağını belirten Akgül, 'Dernekler ve STK'lar çalışmalarını, toplantılarını ve faaliyetlerini buradan yönetecekler. Sivil Toplum Merkezi'nin diğer katları ise erkek öğrenci yurdu olarak inşa edildi. Yapımı tamamlanan merkezin iç tasarım çalışmaları devam ediyor' dedi. Akgül, Mamak'a hak ettiği değeri kazandırmakta kararlı olduklarını söyledi.

YATIRIMLAR BAŞKAN KONTROLÜNDE

Akgül'ün ikinci durağı Kartaltepe Kent Park oldu. Birinci etabın çalışmaları devam eden parkın yapımı yüzde kırk seviyelerine ulaşırken, parkın yapımı tamamlandığında Başkentliler, Ankara'nın en büyük çocuk oyun alanına kavuşacak. İkinci etap yapıldığında ise hatip çayının temizlenmesiyle oluşturulacak gölette gondolla gezilecek. Yapımı tamamlanan Gülveren kapalı pazaryeri ve yapımı devam eden Peyami Sefa Teras Park'ı gezen Akgül çalışmalara hız verilmesini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Müfit Mesut Akgül Mamak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title