Haberler

Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 'Antalya'nın Gündeminde Olan, Özellikle Ekolojik Dengeyi Koruma Anlamındaki Her Konunun Ciddi Olarak Sahibiyim' Dedi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 'Antalya'nın gündeminde olan, özellikle ekolojik dengeyi koruma anlamındaki her konunun ciddi olarak sahibiyim' dedi.

Akaydın, sivil toplum kuruluşları buluşmaları kapsamında Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi ile İnşaat Malzemecileri Odası'nı ziyaret etti. Mustafa Akaydın ilk ziyaretini Briketçiler İnşaat ve İnşaat Malzemecileri Hırdavat Hafriyatçılar Odası'na gerçekleştirdi. Ziyarete Başkan Akaydın'ın danışmanları ve bürokratları da katıldı. Oda Başkanı Mehmet Ümit ve üyeler tarafından karşılanan Akaydın, oda temsilcileri ile sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanları ve projelerini oda temsilcileri ile paylaşan Akaydın daha sonra gelen soruları yanıtladı. Başkan Akaydın oda temsilcilerine, 'Türkiye ekonomisi ve istihdam adına önemli bir işlev yerine getiriyorsunuz' diye konuştu.

- AKAYDIN'A TEŞEKKÜR-

Başkan Mustafa Akaydın daha sonra Antalya Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'ni ziyaret etti. Oda Başkanı Vahap Tuncer, 'İlk kez bir belediye başkanı seçimlerin haricinde odamızı ziyaret ederek fikirlerimizi almaya geldi. Bundan dolayı çok mutluyuz' diyerek Akaydın'a teşekkür etti. Tuncer, Antalya'nın tarımla iç içe bir kent olduğunu ifade ederek tarım arazilerinin korunmasını ve ranta kurban edilmemesini istedi.

- TARIM ARAZİLERİ KORUNMALI-

Başkan Akaydın burada Ziraat Mühendisleri Odası'nın ülke ekonomisi adına çok önemli bir meslek grubu olduğunu söyledi. Tarımın Türkiye'de eskisi kadar hak ettiği önemde değerlendirilmediğini ifade eden Akaydın, tarım sektörü çeşitli haksızlıklara uğradığına değindi. Antalya'nın turizmle beraber tarım sektöründe de önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Akaydın, 'Her zaman verimli tarım arazilerinin korunmasından yana oldum. Bu konuda kararlılığımı sürdüreceğim. Antalya'nın gündeminde olan, özellikle ekolojik dengeyi koruma anlamındaki her konunun ciddi olarak sahibiyim' diye konuştu. Akaydın konuşmasının ardından oda temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

(MUH-BNY-NÖZ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title