Haberler

Sivil Toplum Kuruluşları, Başkan Selahattin Gürkan'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerini makamında kabul etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerini makamında kabul etti. Bu kapsamda, Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şube yöneticileri ve Hanımınçiftliği Eğitim Derneği yöneticileri, ayrı ayrı Başkan Gürkan'ı ziyaret etti.

Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç, "Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan'ı her zaman gençliği desteklediği ve çalışmalarında yardımcı olması dolayısı ile ziyaret ettik. Kendisine sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerde Milli Türk Talebe Birliği olarak, çalışmalarımızı her zaman gençlerle birlikte yapıyoruz. Belediyeler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte ilişkiler kurup gençlik çalışmalarını daha yukarılara taşımak istiyoruz. O nedenle buradayız" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Milli Türk Talebe Birliği Başkanı ve yönetim kurulunun ziyareti bizi ziyadesiyle mutlu etti. Gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmesi için gayret sarf eden Milli Türk Talebe Birliği'ni kutluyorum. Allah rızası için gençlerimizin kötü yollara tevessül etmemesi için çalışmaları ve gençlerin pozitif ilimlerle birlikte yetişmesi için çalışmalarını yürütüyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Milletimizin birlik ve beraberlik içinde dayanışma içerisinde olması bu milletimizin bölünmez bütünlüğünün temel teminatıdır. Dolayısıyla bu yolda gayret gösteren tüm sivil toplum kuruluşları ve dernekleri tebrik etmek ve bunların çalışmalarını her daim yanlarında olmak bizim temel görevimizdir. Bundan sonrada çalışmalarında elimizden gelen desteği vereceğimizi ifade ederek teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Gürkan, Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şube yöneticilerini ağırladıktan sonra Hanımınçiftliği Eğitim Derneği Başkanı Hacı Bayram Yaman'ı ve derneğin yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Burada konuşan Hanımınçiftliği Eğitim Derneği Başkanı Hacı Bayram Yaman, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Gürkan'da, sivil toplum kuruluşlarının önemli görevler üstlendiğini belirterek, "Hanımınçiftliği Eğitim Derneği Başkanı Hacı Bayram Beyi burada görmekten mutluluk duydum. Kendilerinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Özellikle o bölgede insanımızın eğitim faaliyetleri noktasında milli, manevi değerlerine bağlı bir şekilde eğitilmeleri ve bu eğitimlerin yaşantılarına aktarılması noktasında büyük çaba ve gayret gösteriyorlar. Bizlerde belediye olarak bizim yaklaşımımız sivil toplum örgütleriyle birlikte şehrin genel anlamda yönetilmesi fikrini hep ifade etmişizdir. Çünkü değerleriyle yönetilen şehirler erdemli ve faziletli şehirlerdir. Biz tüm sivil toplum örgüt, dernek ve kuruluşlarıyla birlikte şehrin değerlerini ve sorunlarını birlikte paylaşıp, yol haritasını ve yön pusulasını birlikte belirlemek noktasında gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Battalgazi Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title