Haberler

Siverekli Stk'lardan Üniversite Öğrencine Yemek Desteği

Siverek ilçesinde faaliyet gösteren bazı STK temsilcileri, Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde eğitimlerini sürdüren öğrencilerin yemek ihtiyacını üstlendi.

Siverek ilçesinde faaliyet gösteren bazı STK temsilcileri, Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde eğitimlerini sürdüren öğrencilerin yemek ihtiyacını üstlendi.

Hürriyet Caddesinde bulunan eski hükumet konağındaki Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde çoğu çevre illerden gelen 30 öğrenci, bir aylık yemek ihtiyacını karşılayan STK temsilcilerine teşekkür etti. Fakülte Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ragıp Görgün, öğrencilerine yemek desteği sağlayan STK temsilcilerine teşekkür ederek, "Öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu ekonomik sıkıntı içindeydi. Fakülte olarak halen yemek ihalesini yapamadık, sivil toplum kuruluşlarımızın desteğinden dolayı öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Siverek Gıda Maddeleri Odası Başkanı Abdulvahit Sevdalı ise, "Üniversitemiz bu yıl açıldı Siverekliler olarak üniversitemizin gelişmesi için hepimize görevler düşmektedir. Üniversitenin yemek ihalesi yapılmadığı için odamız ile diğer iki sivil toplum kuruluşumuz ilk etapta bir ay olmak üzere her öğlen öğrencilerin yemek ihtiyacını karşılayacağız" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harran Üniversitesi Hürriyet Siverek Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title