Haberler

Siverek'te Park Sorunu

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sürücülerin araçlarını gelişi güzel bir şekilde kaldırım kenarlarına park etmesi trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor.

Çift şeritli yolu araçların kaldırım kenarlarına park etmesi yüzünden tek yön olarak kullanmak zorunda kalan vatandaşlar park edenlere karşı tepki gösteriyor.

İlçe merkezinde sürekli artan araç sayısına paralel olarak oluşan trafik yoğunluğuna bir de sürücülerin araçlarını park yasaktır levhalarını hiçe sayarak gelişi güzel park etmesi hem trafik akışını etkilerken, vatandaşlar da mağdur oluyor. Durumdan şikayetçi olan bazı vatandaşlar, "Araç sürücülerinin araçlarını yanlış park etmeleri trafiğin bazen tıkanmasına yol açmasına neden oluyor. Sorunun çözülmesi için yetkililerin bir an önce çözüm bulmalarını bekliyoruz" ifadelerinde bulundular.

2013 yılında Siverek Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Bürosuna 18 bin 383 araç kaydı bulunuyor.

Trafik ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda ise ayda 200'e yakın araca ceza kesilmesine rağmen sürücüler buna aldırış etmeden araçlarını istedikleri yere park ediyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Siverek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title