Haberler

Siverek'te Kadınlardan Mesleki Kurslara İlgi

Siverek'te kadınlardan mesleki kurslara ilgiŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından kadınlara yönelik meslek edindirme kursları başlatıldı.

Siverek'te kadınlardan mesleki kurslara ilgi

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından kadınlara yönelik meslek edindirme kursları başlatıldı.

Kadın Aile Hizmetler Müdiresi Şükran Kongül, çeşitli branşlarda düzenlenen ve 150 kadının katıldığını söyledi. Kurslarla amacın kadınların sosyal yaşamına katkı sunmak ve meslek edinmelerini sağlamak olduğunu vurgulayan Kongül, "Şu anda sosyal tesislerde; dikiş nakış, el sanatları, kuaförlük ve çocuklar için Kur'an-ı Kerim kursu devam ediyor. Anne olan kursiyerlerimizin çocuklarına da müdürlüğümüz bünyesinde açılan kreşte eğitim vermekteyiz. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği kurslarımızı bundan sonraki dönemlerde de sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Siverek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title