Haberler

Şanlıurfa'da İki Bin Kişiye İftar Verildi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, kaymakamlık tarafından 2 bin kişiye iftar verildi.

Siverek Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programına 2 bin kişi katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftara Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve bürokratlar ile vatandaşlar katıldı. Ezanın okunmasının ardından iftarların açılmasıyla İlçe Müftüsü Hilmi Yazar dua okudu. Programda konuşan Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, "Bu rahmet ve bereket ayında birliğimizi, dirliğimizi beraberliğimizi bu meydana mühürlemek için toplandık, bereketli soframızı paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Kaymakamın ardından kalabalığa seslenen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, "Ramazan aynın sonuna yaklaştığımız şu mübarek gecelerde, sizlerle bu güzel iftar vesilesi ile bir arada bulunduğumdan dolayı gerçekten çok mutluyum" diye konuştu. Programda son olarak konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, şunları söyledi:

"Allah'a şükürler olsun zengin, fakir, genç, yaşlı, kadın, erkek hepimiz burada bir aradayız. Bu memleketin en çok ihtiyacı olan şey, birlik ve beraberlik, karşılıklı sevgi ve saygıdır. Devletin ayrı gayrı olmadan, artık milletin hizmetinde olduğunu yere göğe ve dünyaya haykırıyoruz. Ötekileştirme, ayrımcılık bitmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 70 milyonun devletidir."

Program yapılan konuşmaların ardından Grup Mevlana'nın seslendirdiği ilahilerle son buldu. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title