Haberler

Siverek'te Uygulamalı Bilimler Fakültesi Kurulacak

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nin kurulması için çalışmalara başlanıldı.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, makam odasında düzenlediği basın açıklamasında Siverek'te, Harran Üniversitesi'ne bağlı, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kurulması için çalışmaların başladığını belirtti.

Belediye Başkanı Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, belediye olarak uygulamalı bilimler fakültesinin ilçede kurulması için çalışmaları yakından takip edip, bu çalışmalara belediye olarak destek vereceklerini belirterek şunları kaydetti: "Hemşerimiz Yüksek Öğrenim Kurumu üyesi Dicle Üniversitesi Dâhiliye Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmaz, Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ilçemizde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun kuruluş çalışmalarını sürdürüyor. Belediye olarak mutluluk duyduğumuz bu çalışmaların her safhasını destekleyeceğiz. Siverek için bu çalışmayı yapan değerli bilim adamlarımıza ve milletvekilimize teşekkür ediyoruz"
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Harran Üniversitesi Alaaddin Yılmaz Şanlıurfa Siverek Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title