Haberler

Siverek'te 131 Bin 150 Paket Sigara Yakalandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uygulama noktasında şüpheli olarak durdurulan bir araçta yapılan aramada 131 bin 150 paket sigara ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde uygulama noktasında şüpheli olarak durdurulan bir araçta yapılan aramada 131 bin 150 paket sigara ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Siverek- Diyarbakır karayolu Selimpınar Mahallesi'nde uygulama noktası oluşturan Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan bölgede M.D. hakimiyetinde bulunan TIR'ın beklediği ihbarı üzerine harekete geçti. TIR'da yapılan aramalarda koyun derisi içerisine gizlenmiş sigara paketleri ele geçirilirken, M.D. ve S.G. isimli şüpheliler gözaltına alındı. TIR ise Siverek Emniyet Müdürlüğüne bağlı bölge trafik amirliğine çekildi. Burada yapılan incelemelerde koyun derilerinin içerisinden 131 bin 150 paket kaçak gümrük sigarası ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.D. ve S.G. ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Adliye ye çıkarılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Şanlıurfa Siverek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title