Haberler

Siverek Kaymakamı Demirel, Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu

Siverek Kaymakamı Metin Demirel, mahalle muhtarları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Siverek Kaymakamı Metin Demirel, mahalle muhtarları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Dicle Mahallesindeki Belediye Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda Demirel, muhtarlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Kendisine iletilen sorunları not alan Demirel, ilçe sorunlarıyla ilgili vatandaşlarla iş birliği içerisinden üstesinden geleceklerini inandığını söyledi.

Toplantıya katılanlara teşekkür eden Demirel, şunları kaydetti:

"Sorunları not aldım çözümünü yolunu beraber bulacağız. Haksız yere elektrik cezası kesildiğini iddia eden vatandaşlar, dilekçeyle Cumhuriyet Savcılığına veya İlçe Kaymakamlığı Tüketici Hakem Kuruluna başvurabilirler. Elektrik sorunun karşısında lastik yakarak, DEDAŞ çalışanlarına hakaret ederek bir yere varmanız mümkün değil. Böyle bir durumda haklıyken kendinizi haksız duruma düşürürsünüz. Hakkınızı hukuk yoluyla arayınız. Kapım her vatandaşa açık, sadece bu toplantılarda bir araya gelmeyelim makamıma gelip sorunlarınızı rahatlıkla anlatabilirsiniz. El ele verip birlik ve beraberlik içinde hareket edersek sorunlarımıza daha çabuk çözümler buluruz."

Kaynak: AA / Güncel

Metin Demirel Siverek Dicle Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title