Haberler

Siverek Belediyesinin Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Belediyesi tarafından Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında hazırlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Avrupa Birliği tarafından finanse edilen atık su arıtma tesisi ek projesi ile ilçe merkezinde dere ıslahı ve kanalizasyon, yağmur suyu kanal çalışmaları kapsamında 240 Km kanal döşeme çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Siverek Belediyesi tarafından Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında hazırlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Avrupa Birliği tarafından finanse edilen atık su arıtma tesisi ek projesi ile ilçe merkezinde dere ıslahı ve kanalizasyon, yağmur suyu kanal çalışmaları kapsamında 240 Km kanal döşeme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz çalışmaların proje kapsamında devam ettiğini, ilk çalışmaların ana arterlerde kanal döşeme çalışmalarını ve dere ıslahının yapılacağını projenin tamamının 240 Km kanal döşeme çalışması olduğunu belirterek çalışmaların devam ettiğini" belirtti.

METRUK EVLERİN YIKIMINA BAŞLANDI

Siverek ilçesinde bulunan sahipleri tarafından terk edilen, yıkılmaya yüz tutmuş metruk binalar çevreye tehlike saçtığı gibi, özellikle madde bağımlısı kişilerin barınağı haline gelmişti.

İlçenin Hayriye Mahallesinde bulunan metruk binanın özellikle sokakta oynayan çocuklar için tehlike oluşturduğuna dikkat çeken Hayriye Mahallesi Muhtarı Ahmet İnan yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Mahallede bulunan binanın sahipleri yıllar önce buraları terk etmişti toprak çatılı bina yıkılmak üzere olduğu gibi geceleri madde bağımlılarının barınağı haline gelmişti. Vatandaşlar bu bina yüzünden dışarı çıkamaya bile korkuyorlardı. Belediyeye başvuruda bulunduk belediye iş makineleri gelip yıktı."

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli ise, "Vatandaşların şikayet konuların önem veriyoruz. Yasal olarak durumu uygun olan metruk binaları yıkıp enkazlarını şehir dışına çıkarıyoruz bu konudaki çalışmalarımız devam edecek" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Siverek Belediyesi Avrupa Birliği Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title