Haberler

Siverek Belediyesi Personeline Denge Zammı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi'ndeki memur ve sözleşmeli personellere yüzde 80 denge zammı verildi.

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi bünyesinde çeşitli birimlerde göre yapan 101 kadrolu memur ile 9 sözleşmeli olmak üzere toplamda 110 memuru kapsayan iki yılı kapsayan sosyal denge zammı Siverek Belediyesi ile Şanlıurfa Belediye ve Özel İdare çalışanları Sendikası (BEM BİR SEN) Şubesi arasında imzalandı.

Belediye başkanlık makamında Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile BEM BİR SEN Şube Başkanı Ömer Yüzgül arasında imzalandı. İki yılı kapsayacak sosyal denge zammı memurların ücretinde ortalama yüzde 80 artış sağlandığı belirtildi.

BEM BİR SEN Şube Başkanı Ömer Yüzgül yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Sözleşme görüşmeleri sırasında Belediye Başkanımız Resul Yılmaz çalışandan yana bir tavır sergileyip denge zammında iyi bir ücreti memurlarımıza vermiştir, kendisine teşekkür ediyorum."

Yeni sözleşmenin memurlara hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptığı açıklamada, "Gönlümüz çalışanlarımızdan yana belediyemizin ekonomik imkânlarını zorlayarak çalışanlar açısından iki yılı kapsayan sözleşmeyi imzaladık. Keşke imkânlarımız olsaydı çalışanlarımıza daha çok zam verseydik" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title