Haberler

    Sivasspor Zorlu Bursa Deplasmanında

    Yiğidolar, Bursa deplasmanında kötü gidişe dur demek istiyor.

    Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Şenol Güneş'in Bursaspor'u, sahasında Roberto Carlos yönetimindeki Sivasspor'u konuk edecek.

    Sezona istediği gibi başlayamayan Bursaspor, geçen hafta Balıkesirspor'u farklı mağlup ederek moral buldu. Hafta içinde alınan Tepecikspor galibiyetiyle de Türkiye Kupası'nda gruplara kalmayı başaran Timsah'ta tek hedef galibiyet.

    Sivas maçının önemine dikkat çeken Güneş, maçtan önce düzenlediği basın toplantısında, " Sivasspor, iyi ve göze hoş gelen futbol oynuyor. Onların ne yaptığından çok bizim ne yapacağımız önemli. Sahamızda ligde maç kazanamadık. Bu maçı alırsak Erciyesspor maçıyla gelen sonuçlar bize moral olacaktır. Eksiğimiz yok gibi duruyor. Sivasspor maçını kazandığımızda nelere sahip olacağımızı hepimiz biliyoruz. O nedenle bu karşılaşma bizim açımızdan oldukça önemli. Burada fikstür konusuna da değinmek istiyorum. Bazı takımlarla çarşamba günü beraber maç yaptık, bazılarına pazartesi, bazılarına cumartesi maç konuluyor. Bu tip şeylerde bazen haksızlık yapılıyor. Mümkünse süreyi daha iyi ayarlamak lazım. Kazanma anlayışımız umarım devam eder. Bunu yapabilirsek çok daha iyi Bursaspor olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

    Göze hoş gelen bir futbol sergilemelerine karşın sonuca gitmekte zorlanan Sivasspor ise, ilk yedi haftada sadece Gençlerbirliği'ni mağlup etmeyi başardı. Kalan maçlarda iki beraberlik ve dört mağlubiyetlik bir performans sergileyen Yiğidolar'ın artık puan kaybına tahammülü yok.

    Bursaspor'un şimdilik kendilerinden daha iyi bir konumda olduğunu belirten Brezilyalı teknik adam, "Rakibimiz, gerçekten iyi oynayan ve iyi organize olan bir takım. Tabii biz de bu oynayacağımız maçın zorluğunu biliyoruz ama her zaman galibiyet için sahada olan bir takımız ve yarın da aynı şekilde sahada olacağız" diye konuştu.

    Brezilyalı çalıştırıcı, "Golleri bulamadık ve bu yüzden de puan anlamında biraz eksik kaldık ama çalışmalarımız iyi gidiyor. Doğru yolda ilerliyoruz. Bu şekilde ilerlersek çok fazla kafamıza takacağımız sorun yok. Yakın zamanda galibiyetler gelip her şeyi düzelterek devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

    Sivasspor'da, Batuhan Karadeniz ve Kadir Bekmezci sakatlığı nedeniyle, Cicinho ve Ziya Erdal ise kart cezaları dolayısıyla Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

    MUHTEMEL KADROLARBursaspor'un muhtemel ilk 11'i: Harun Tekin, Civelli, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Belluschi, Fernandao, Şener Özbayraklı, Aziz Eraltay, Josue, Fernandao, BakambuSivasspor'un muhtemel ilk 11'i: Ertuğrul, İbrahim, Da Costa, Ümit, Berk, Burhan, Adem, Hakan, Aatıf, Mehdi, Utaka

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Şenol Güneş Bursaspor Sivasspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title