Haberler

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Transfer Yapmazsak Sıkıntı Yaşarız

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni sezonda pozitif futbol ortaya koymak istediklerini söyleyerek, "Yapacağımız transferlerle geçtiğimiz yıl ki durumumuzun üstüne çıkarız, bu takım o zaman iş yapar."

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni sezonda pozitif futbol ortaya koymak istediklerini söyleyerek, "Yapacağımız transferlerle geçtiğimiz yıl ki durumumuzun üstüne çıkarız, bu takım o zaman iş yapar. Ancak transfer yapamazsak sıkıntılı dönemler geçirebiliriz" dedi.

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Greenpark Otel'de kampa giren Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, günde çift antrenman yaparak hazırlıklarına başladı. Sabah yapılan antrenmanda çam ormanları arasında koşu yapan futbolcular, daha sonra otelin yanında bulunan göletin çevrisinde koşarak güç depoladı. Antrenmanın son bölümünde açma germe hareketleri yapan futbolcuların birbirleriyle şakalaştıkları görüldü. Teknik direktör Rıza Çalımbay ise yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcularla yakından ilgilendi.

Yeni sezonda pozitif futbol oynamak istediklerini söyleyen teknik direktör Rıza Çalımbay, "Yeni sezon hazırlıklarına başladık. İlk etap çalışmalarında kondisyona yönelik çalışacağız. Yurt dışında ise taktiksel ağırlıklı çalışarak oyun sistemimizi oluşturacağız. Şu anda transferde eksiklerimiz var. Kadromuza 4 ya da 5 futbolcuyu dahil etmek istiyoruz. Eksik olan bölgelerimize düşündüğümüz futbolcuları yönetim kurulumuza söyledik. Onlarda yoğun şekilde çalışıyorlar. Yapacağımız transferlerle geçtiğimiz yıl ki durumumuzun üstüne çıkarız, bu takım o zaman iş yapar. Ancak transfer yapamazsak sıkıntılı dönemler geçirebiliriz. Geçtiğimiz sezon her deplasmanda gol attık. Ama gol de yedik. Pozitif futbolu ortaya koyarak, ayağa pas yapıp pres yapan bir takım oluşturmak istiyoruz. Eksik noktalarımıza yapacağımız transferlerle iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum" dedi.

Çalımbay, şike davasında Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve futbolcu Korcan hakkındaki hapis kararlarının sorulması üzerine, "Şu anda konu çok sıcak olduğu için ne olacağı belli değil. Bu yüzden de bir şey söylemek için erken. Bir şey diyemem" diye konuştu. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Sivasspor Gerede Bolu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title