Haberler

Sivasspor Şut Çalıştı

Ligin 2'nci haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Spor Toto Süper Lig ekibi Sivasspor, şut çalıştı.

Ligin 2'nci haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Spor Toto Süper Lig ekibi Sivasspor, şut çalıştı.

Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Ardından pas ve yan top çalışması yapan kırmızı beyazlılar daha sonra yaklaşık 45 dakika şut çalıştı. Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Aatif Chahechouhe, Manuel da Costa, Cihan Özkara ve izinli Abdurahman Dereli ile Macauley Chrisantus katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan John Utaka ise takımdan ayrı çalıştı.

"SİVASSPOR'DA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM"

Sivasspor'un Fenerbahçe'den 1 yıllığına kiraladığı kaleci Ertuğrul Taşkıran antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı ekiple ilk antrenmanına çıkan Ertuğrul Taşkıran, teknik direktör Carlos ve Sivassporla ilgili olarak şunları söyledi:

"Benim A takıma ilk çıktığım dönemlerde Roberto Carlos o zaman oyuncuydu. Şu anda da gördüğüm kadarıyla çizgisini bozmammış. Oyuncularla ilişkileri iyi. Takımda herkes ağabey-kardeş ilişkisi içinde. Bu da takıma yansımış. Güzel bir ortam var. Zaten geçen sene bir başarı yakaladı takım. Ben de bu başarıya katkı sağlamak için geldim. Biraz geç oldu transferim, uzun bir süreç oldu ama anlayışından dolayı Mecnun başkanımıza teşekkür ediyorum. Hem beklediğinden dolayı, hem de bana karşı profesyonel yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sonuç olarak transferin son günüde olsa transfer bitti ve geldim. Burada olduğum için çok mutluyum."

Ertuğrul Taşkıran, Sivasspor'un kendi sahasında oynadığı Gaziantepspor maçından 2-1 mağlup hakkında ise, "Aslında takım iyi bir oyun sergilemiş, iyi bir oyun ortaya koymuş. Golde bulmuş, daha fazlasını da atabilirmiş. Ama sonuç olarak mağlup olundu. Bu çok önemli değil. Ligin ilk haftalarında alınan galibiyetlerde, mağlubiyetlerde ilerisi için bize kesin olarak bir şey vermez. Önemli olan bundan sonrasında neler yapılacağı" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Roberto Carlos Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title