Haberler

Sivasspor Şen Şakrak

Güncelleme:

Deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Sivasspor'un bugün yaptığı antrenman, ard arda Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında alınan 2 galibiyet nedeniyle neşeli geçti.

PEDRİEL KATILMADI

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana Trabzonspor maçında sakatlanan Pedriel ve Ümit Kurt katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Erman Kılıç, Kadir Bekmezci ve Sercan Yıldırım ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, uzun pas çalışması ile devam etti.

"ÖNEMLİ MAÇLARIMIZ ZVAR"

Takım kaptanı Uğur Kavuk, "Çok önemli maçlarımız var. Bu hafta Kasımpaşa, sonra içeride Beşiktaş'la oynayacağız, daha sonrada Bursa'ya gideceğiz. Aldığımız galibiyetlerin anlam kazanması için aynı şekilde devam etmeliyiz. Çünkü kaybettiğimiz zaman aldığımız galibiyetlerin pek anlamı kalmaz. Aynı şekilde devam edip ligde iyi yerlere çıkmak istiyoruz. Çünkü takım olarak ve şehir olarak bunu hak eden durumdayız" dedi.

'PUAN İÇİN GİDECEĞİZ"

İyi bir hava yakaladıklarını ve Kasımpaşa maçına puan almak için gideceklerini belirten genç oyuncu Hakan Arslan, "Fenerbahçe maçından aldığımız galibiyetin bir istikrara dönüşmesi için Trabzon'u da yenmemiz gerekiyordu, bunu başardık. Şimdi sırada Kasımpaşa maçı var. Zor bir deplasmana gideceğiz. Fakat iyi bir hava yakaladık. Hem kupada yarı finale kalmamız hemde son haftalarda aldığımız galibiyetler takımın moralini yükseltti. Şimdi hedeflerimizi dahada yükselttik, sıralamadaki yerimizi yükseltmek adına Kasımpaşa'ya puan almak için gideceğiz. Sahada bunun bilincinde mücadele edeceğiz" dİye konuştu.

Kırmızı beyazlılar maç hazırlıklarını cumartesi gününe kadar Sivas'ta sürdürecek.

FOTOĞRAF - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Kasımpaşa Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title