Haberler

Sivasspor Kulübü Başkanı: Zor Zamanlar Yaşıyoruz

Güncelleme:

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımın bu sezon Süper Ligde istediği sonuçları alamaması nedeniyle zor günler geçirdiklerini söyledi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımın bu sezon Süper Lig'de istediği sonuçları alamaması nedeniyle zor günler geçirdiklerini, bu durumdan yönetim ve teknik heyetin sorumlu olduğunu ancak bu süreci el birliğiyle atlatacaklarını belirtti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın, 4 Eylül Stadı'nda bu akşam saat 19.00'da başlayacak Sivasspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesi kulüp tesislerine giderek Otyakmaz ile bir süre sohbet etti ve karşılaşmada başarılar diledi.

Ziyareti destek amacıyla gerçekleştirdiklerini belirten Aydın, "2004 yılında belediye başkanı seçildiğimde, 'bir işi kim biliyorsa ona emanet etmek gerekir' demiştik. Zor şartlardaki bir kulübü Süper Lig'e çıkarmak ve başarılarla ligde tutmak kolay bir hadise değil. Bu başarılarından dolayı başkanımız Otyakmaz'ı ve kulüp yönetimini kutluyoruz. Bu zor süreci de atlatarak tırmanışa geçeceğimize inancımız sonsuzdur" ifadesini kullandı.

Otyakmaz da Süper Lig'de 10 yıldır mücadele ettiklerini, Avrupa kupalarına katıldıklarını hatırlatarak, "Gelinen süreçte zor zamanlar yaşıyoruz. Bu durumdan hem yönetim olarak bizler hem teknik heyet sorumludur. Bu süreci el birliğiyle atlatarak takımımızı hak ettiği yere getireceğimize inanıyoruz. Zor zamanda yanımızda olan Belediye Başkanımız Sami Aydın'a teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Naci Süha da hazır bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Sivasspor Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title