Haberler

Sivasspor, Kasımpaşa Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Sivasspor maç hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile devam etti.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Sivasspor maç hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Roberto Carlos'un yerine teknik direktörlüğü Sergen Yalçın'ı getirerek kan değişikliği yapan ve Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehier Belediyespor'u 4-0 yenerek moral kazanan Sivasspor rotayı lige çevirdi. Kırmızı-Beyazlılar hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tesislerde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan John Utaka ile İbrahim Toraman katılmadı. Dünkü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında oynayan futbolcular ayrı takım halinde çalıştı. Antrenman öncesinde futbolcular ile kısa bir toplantı yapan Sergen Yalçın, daha sonra yabancı futbolculardan Aatıf Chahechue ve Manuel da Costa ile özel bir görüşme gerçekleştirerek uyarılarda bulundu.

Kırmızı-Beyazlılar yarın son çalışmasını yaptıktan sonra uçakla İstanbul'a gidecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sergen Yalçın Sivasspor Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title